• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.08.2017

15:02

LEPA DARJA PROLAZI KROZ PAKAO: Sama otišla u Rio i postala izdajnik!

Ostali sportovi

LEPA DARJA PROLAZI KROZ PAKAO: Sama otišla u Rio i postala izdajnik!

Podeli vest

Prelepa ruska atletičarka Darja Klišina otkrila je da su joj poslednjih godinu dana prava noćna mora, jer prolazi kroz pakao u domovini zbog optužbi da je izdajnik

Klišina je jedina ruska atletičarka koja je pristala da nastupi na Olimpijskim igrama prošle godine, posle hajke na sportiste iz te zemlje da su svi dopingovani, što je razbesnelo celu javnost u najvećoj zemlji sveta.

Samo delu ruskih atletičara je bilo dozvoljeno da se takmiče u Rio de Žaneiru, čak je u prvom momentu bila priča da će morati da se bore bez državnih obeležja, pa su oni rešili da bojkotuju najveću svetsku sportsku smotru.

Za razliku od njih, Darja Klišina je rešila da se takmiči na Igrama i zbog toga se našla na udaru cele javnosti.

- Odmah posle toga su počela zlostavljanja, obeležena sam kao izdajnik od svojih ljudi. Pokušavala sam što sam više mogla da ne čitam komentare ispod mojih fotografija na instagramu, ali su mi prijatelji slali poruke o tome šta se piše o meni - ispričala je Klišina.

Na Olimpijskim igrama nije oduševila, zauzela je tek deveto mesto.

Na Igrama sam se osećala usamljeno, a takve stvari sve su pogoršavale. Nisam se mogla da se u potpunosti koncentrišem i zato nisam prošla u Riju onako ako sam se nadala - rekla je Klišina.

Ove godine na Svetskom prvenstvu ruski atletičari se takmiče bez državnih obeležja, ali dok ostale praktično niko ne dira, Darja Klišina i dalje nosi stigmu izdajnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija