• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

27.03.2019

15:41

PUTIN PORUČIO SPORTISTIMA: Ne dopingujte se, ne pružajte im izgovor da rade protiv Rusije!

Ostali sportovi

PUTIN PORUČIO SPORTISTIMA: Ne dopingujte se, ne pružajte im izgovor da rade protiv Rusije!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da bi ruski sportisti i zvaničnici trebalo da se pridržavaju pravila o dopingu uoči predstojećih Olimpijskih igara

Tokom gostovanja na televiziji, ruski predsednik je rekao da bi trebalo uložiti napor da se "ne pruži nikakav izgovor onima koji koriste sport u političke svrhe i rade protiv ruskih interesa".

Ruskom timu prošle godine zabranjeno je učešće na Zimskim olimpijskim igrama zbog ponovljenih prekršaja pravila o dopinga, ali je i pored toga 168 takmičara iz Rusije je dobilo dozvolu da se takmiče kao "olimpijski sportisti iz Rusije. 


Od 168, dvoje su kasnije diskvalifikovani zbog dopinga, što je bilo više od bilo koje druge zemlje učesnice.

Međunarodni olimpijski komitet ukinuo je suspenziju Rusije odmah nakon Igara u Pjongčangu, a Putin je kazao da ne bi smelo da se dogodi da bude sličnih sankcija uoči Olimpijskih igara 2020. godine u Tokiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija