• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

19:42

(VIDEO) LEDI KRV U ŽILAMA! Pijani klinac kolima RAZNEO poznatog ruskog MMA borca!

Ostali sportovi

(VIDEO) LEDI KRV U ŽILAMA! Pijani klinac kolima RAZNEO poznatog ruskog MMA borca!

Podeli vest

Tuga u svetu sporta! Poznati ruski MMA borac Bejli Kurbanmedov poginuo je u jezivoj saobraćajnoj nesreći. Njega je usmrtio pijani 19-godišnjak a sada se pojavio i snimak

Strašni sudar se dogodio u noći 13. aprila, a mladić je prošao kroz crveno i vozio je neverovatnom brzinom od 100 kilometara na čas. 

(VIDEO) SRBINOV STRAŠAN NOKAUT! Udarac nogom u vrat "uspavao" Slovenca!

Nesrećni borac je na licu mesta ostao mrtav, a devojka koja je bila sa njim u kolima od siline udarca je izletela iz automobila. Srećom, nije imala ozbiljnije povrede. 

Inače, mladić koji je usmrtio Kurbanmedova nije ni imao vozačku dozvolu, a mediji u Rusiji prenose da je u pitanju unuk jednog poznatog biznismena.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija