• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.09.2019

14:59

NADA SE FINALU! Dragana Tomašević jedva čeka početak takmičenja u Dohi!

Ostali sportovi

NADA SE FINALU! Dragana Tomašević jedva čeka početak takmičenja u Dohi!

Podeli vest

Reprezentativka Srbije u atletici Dragana Tomašević izjavila je da očekuje plasman u finale Svetskog prvenstva u Dohi u bacanju diska

Tomašević, uz tandem bacača kugle Asmira Kolašinca i Armina Sinančevića, predstavlja Srbiju u Kataru, nakon što je glavni adut Ivana Španović otkazala nastup zbog povrede.

- Jedva čekam takmičenje. Daću sve od sebe kako bi svoju zemlju predstavila na najbolji mogući način. Nadam se ulasku u finale - rekla je Tomašević, a prenosi Atletski savez Srbije.

(VIDEO) UUU...SEKSI, SEKSI! Amerikanka SNIMILA KUĆNI VIDEO za plasman u finale! Šta li će uraditi ako osvoji medalju?

BEZ IVANE ŠPANOVIĆ! Počinje SP u atletici, Srbija sa tri predstavnika


Ona će prva od srpskih takmičara nastupiti i to u sredu u kvalifikacijama.



Svetsko prvenstvo, koje se u Kataru održava do 6. oktobra, biće joj osmo u karijeri.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija