• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2020

19:25

PRLAINOVIĆ NAMESTIO NIŠANSKE SPRAVE! Naš vaterpolista posle pobede poručio: Bolje što je bilo ovako, nego da smo pobedili sa 10 razlike!

Ostali sportovi

PRLAINOVIĆ NAMESTIO NIŠANSKE SPRAVE! Naš vaterpolista posle pobede poručio: Bolje što je bilo ovako, nego da smo pobedili sa 10 razlike!

Podeli vest

Naši reprezentativci bili su bolji od Rusije sa 13:9 u prvom kolu Evropskog prvenstva u Budimpešti, a najbolji strelac na toj utakmici bio je naš vaterpolista Andrija Prlainovič

Sjajni Prlainović namestio je nišanke sprave protiv Rusa. Pogodio je četiri puta i pokazao da se nalazi u odličnoj formi. Naši reprezentativci čije je "UNIQA" zvanično osiguranje bili su bolji od Rusa sa 13:9.

POBEDA PROTIV RUSA, ALI I UPOZORENJE DA NEMA OPUŠTANJA! Prlainović sa razigrao, "delfini" upisali trijumf na premijeri!

- Dobar početak, jedna jako zanimljiva utakmica. Kako za gledaoce tako i za nas u bazenu. Dobro smo otvorili meč, ali smo se opustili u nastavku. Rusi su to iskoristili i došli do izjednačenja u trećoj četvrtini. Međutim, ja sam zadovoljan što je bila ovakva utakmica, bolje nego da je bilo 10 razlike za nas. Ovako smo morali da budemo skoncentrisani do kraja - rekao je Prlainović.

Srbija je pobedom nad Rusijom pregrmela, bar na papiru, najjačeg protivnika u grupi pa bi trebalo da je obezbeđen direktan prolaz u četvrtifnale.

- Vrlo moguće da je ova pobeda značila i plasman u četvrtfinale. Treba pobediti i preostale dve utakmice, ali mislim da su Holandija i Rumunija dosta slabije reprezentacije od Rusa. Velika je razlika između nas i tih ekipa, ali treba to dokazati i u bazenu - poručio je najbolji strelac na meču sa Rusima.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija