• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2020

09:27

VUČKOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO SAVEZU: Haos, lični interesi su ispred rukometa! Igrači NISU KRIVI, Peruničić nije SPREMAN za reprezentaciju!

Ostali sportovi

VUČKOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO SAVEZU: Haos, lični interesi su ispred rukometa! Igrači NISU KRIVI, Peruničić nije SPREMAN za reprezentaciju!

Podeli vest

Nenad Vučković, proslavljeni reprezentativac Srbije, smatra da su za kolaps na Evropskom prvenstvu krivi čelnici Rukometnog saveza

Bivšem igraču teško je pao debakl u Gracu, pa je oštro iskritikovao odgovorne.

- Ne bih ja puno pričao o igračima i treneru Nenadu Peruničiću. Ovde su potrebni ogromni rezovi i nije poenta smeniti samo trenera. Moraju svi da odu iz Saveza. Igrači su poslednji na listi krivaca, najlakše je po njima udariti, ali problem je daleko kompleksniji. Za ove igrače treba imati poštovanja, jer su došli svesni situacije i opet dali sve od sebe i igrali srcem. Oni nisu ništa krivi. Ovi momci nisu bili psihički spremni da iznesu teret. Ogromno breme su imali, jer je svaka utakmica bila borba za goli život - kazao je za Žurnal Vučković i nastavio bez dlake na jeziku.

SADA JE SVE JASNO! OTKRIVENO KO JE KRIV ZA CRNOGORSKU PROVOKACIJU! Ministar odbrane Crne Gore izabrao rukometašima ZELENE DRESOVE!

CRNOGORCI SE JAVILI POSLE SRAMNIH PROVOKACIJA: Komitske zastave se ne stidimo, ona je deo naše istorije, ponosni smo!

 

- Možda nekoga boli, ali defintivno su lični interesi ovde ispred rukometa. Ne treba da se svedu na minimum, nego da budu na nuli. Da svi počnu da razmišljaju o rukometu jednom za sva vremena. Mislim da u Savezu treba da budu ljudi koji ne zavise od ovog sporta, koji su ostvareni u biznisu, jer samo tako možeš u potpunosti da se posvetiš pun ljubavi. Ako si nezavisan možeš neometano da radiš, da imaš otvorenu diskusiju, a ne strah da se nekom zameriš - kazao je Vučković. 

POTRESNA ISPOVEST SINA DANILA LAZOVIĆA! VUK U SUZAMA: Ja sam Srbin koji igra za Crnu Goru! Nisam prišao ZELENOJ ZASTAVI, NISAM I NIKADA NEĆU OBRUKATI OCA!

NIKAD VIŠE SRBIJA I CRNA GORA! Novi skandal! Ovako su CRNOGORSKI NAVIJAČI PROSLAVILI pobedu nad "orlovima" (VIDEO)

 

Vučković smatra da predsednik Saveza mora da bude čovek sa dobrim vezama i jakom pozicijom. 

- Rukomet mi je sve dao, omogućio lep život, ja sam spreman da pomognem, hoću da mu vratim nekako, ali ne iz interesa. Mi smo svetlosnu godinu za drugim zemljama. Od organizacije Saveza pa do igre. Moramo da prihvatimo i ukrademo nešto od nekoga. Nismo mi najpametniji na svetu. Mi smo limitirani, naplaćujemo članarine ljudima koji nemaju novac. Pod hitno da se pronađe rešenje, da se privuku neki novi, sposobni ljudi.

Što se tiče selektora Nenada Peruničića, rekao je:

- Nikada se nisam bavio tim poslom i ne mogu da komentarišem njegov rad. Očigledno po rezultatima nije spreman za reprezentaciju.

Igrači nisu krivi.

- Oni su odlični momci, vredni, borbeni, došli su da igraju i nisu krivi za kompletan haos koji vlada u rukometu. Bogdan Radivojević je imao savršenu polusezonu u klubu i nije zaboravio da igra za tri dana - poručuje Vučković.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija