• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

21.01.2020

10:30

IDEM U PENZIJU POSLE OLIMPIJSKIH IGARA! Pijetlović za Informer: Godinama sam tu, osvojili smo silne medalje i došlo je vreme da odem!

Ostali sportovi

IDEM U PENZIJU POSLE OLIMPIJSKIH IGARA! Pijetlović za Informer: Godinama sam tu, osvojili smo silne medalje i došlo je vreme da odem!

Podeli vest

Nema šta da se krije, nakon Igara u Tokiju povući ću se iz reprezentacije. Godinama sam tu, osvojio sam silne medalje i vreme je da idem u penziju, kaže Duško Pijetlović

Oprostiću se od reprezentacije posle Olimpijskih igara u Tokiju, otkriva za Informer srpski vaterpolista Duško Pijetlović (34)! Naši vaterpolisti, čije je zvanično osiguranje "UNIQA", trenutno se takmiče na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, a Pijetlović kaže da će mu to biti pretposlednji turnir u nacionalnom timu.

Nisu svi odlučili

Olimpijske igre su nam prioritet, a posle toga ćemo videti šta ćemo dalje i u kom sastavu. Nije još vreme da govorimo o tome
Andrija Prlainović

Imaju naslednike

Iskusni sidraš već skoro 15 godina nastupa za "delfine" i osvojio je jedno olimpijsko, dva svetska i četiri evropska zlata. Pijetlović se nada da će karijeru u reprezentaciji okončati sa još dve zlatne medalje.

- Ja ću se sigurno povući posle Olimpijskih igara u Tokiju. Nema šta da se krije, to je tako. Nadam se da ću to uraditi sa medaljom, i to zlatnom. Vreme je da se oprostim od reprezentacije. Godinama sam tu, osvojili smo silne medalje i došlo je vreme da odem u penziju - istakao je Pijetlović.

SRBIJA SAZNALA RIVALA! "Delfini" protiv starih znanaca u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

SPREMNI ZA PRAVE IZAZOVE! "Delfini" očekuju Španiju, ali gledaju samo sebe!

 

 

Todorov ugostio vaterpoliste

Reprezentacija Srbije je juče bila na prijemu kod našeg ambasadora Ivana Todorova u Budimpešti. Vaterpolisti su tom prilikom poklonili majicu sa potpisima Todorovu, a ovaj poklon mu je uručio kapiten Filip Filipović. Srpski ambasador je poželeo sreću "delfinima" na ovom takmičenju.

- Drago mi je što ste pristali da budete moji gosti. Želim vam da nastavite sa dobrim partijama kao i dosad. I da budete što bolji na prvenstvu Evrope - poručio je Todorov.

Većina naših reprezentativaca je na okupu od 2006. godine, pa je sasvim izvesno da će se još neki igrači povući posle Igara u Tokiju.

- Verovatno će posle Olimpijskih igara doći do smene generacija, ali o tome će odlučiti trener i oni koji su zaduženi za to. Verujem da će mladi koji dođu nastaviti našim putem. Ko će sve otići? O tome ne mogu ja da pričam. Mogu da kažem za sebe, a ostali neka se sami izjasne - tvrdio je Pijetlović.

Pretpostavlja se da o povlačenju razmišljaju i naši najbolji igrači i žive legende svetskog vaterpola Andrija Prlainović (32) i Filip Filipović (32). Prlainović, međutim, zasad ne želi da govori o tome.

- Olimpijske igre su nam prioritet, a posle toga ćemo videti šta ćemo dalje i u kom sastavu. Nije još vreme da govorimo o tome - izjavio je Prlainović.

TEK SLEDI PRAVA BORBA! Savić: Bićemo spmreni za Špance!

ODBRANOM ĆEMO OSVOJITI EVROPSKO PRVENSTVO! Pjetlović zadovoljan posle pobede nad Holandijom, Mitrović upozorava na Špance!

 

Sledeći su Španci

Reprezentacija Srbije će se u četvrtfinalu Evropskog prvenstva sastati sa reprezentacijom Španije sutra (17.30, RTS 1) u "Duna areni". Prlainović smatra da su Španci veoma ozbiljni protivnici.

- Španci su stvarno sila. Igraju odlično i veoma su kvalitetan protivnik. Mnogo puta smo se sastali dosad, dobro se poznajemo i neće biti nikako lako. U četvrtfinalu nema lakih rivala, i ko god da nam je došao, bilo bi teško - zaključio je Prlainović.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija