• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

19:10

PORUKA ZA SVAKOG SRBINA! Batin raport iz Italije: Svi su shvatili šta je JEDINO REŠENJE!

Ostali sportovi

PORUKA ZA SVAKOG SRBINA! Batin raport iz Italije: Svi su shvatili šta je JEDINO REŠENJE!

Podeli vest

Aleksandar Atanasijević, odbojkaš Peruđe govorio je o ozbiljnosti situacije u Italiji u kojoj je žestoka epidemija koronavirusa

- Niko ne razmišlja o sportu, i mi pokušavamo da budemo što primereniji, Peruđa je u Umbriji, u centru Italije, do nas virus nije u tolikoj meri stigao. Međutim, gledajući situaciju u Lombardiji i Pijemontu, sigurno da je u Peruđi stepen predostrožnosti ogroman. Nadamo se da ovde neće biti kao na severu. Na nama je da ostanemo kod kuće i sprečimo širenja - rekao je Atanasijević za "Arenu sport".

Nastavio je u istom ritmu.

- U Peruđi se zaista svi pridržavamo preporuka vlasti i Vlade Italije, svi su uplašeni zbog situacije na severu. Gotovo da nećete videti jedan automobil ili jednog čoveka. Otvorene su samo apoteke i prodavnice, svi su shvatili da je to jedino, vreba na svakom koraku

Atanasijević je opisao i situaciju u odbojkaškom svetu.

- U Italiji nema zaraženih odbojkaša, ali sam čuo da u Rusiji i Francuskoj ima. Međutim, čim su ovde uvedene mere, svi su poštovali samoizolaciju i niko ne izlazi. Klubovi vode računa o igračima, da svi budemo kod kuće, znamo da je to jedini način - zaključio je on.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija