• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2020

20:31

(VIDEO) SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE! Srpska plivačica pokazala kako trenira kod kuće, nije joj potreban veliki bazen!

Ostali sportovi

(VIDEO) SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE! Srpska plivačica pokazala kako trenira kod kuće, nije joj potreban veliki bazen!

Podeli vest

Naša plivačica Anja Crevar pokazala je kako bez mnogo muke može da se trenira i kod svoje kuće

 

Naša najbolja plivačica, Anja Crevar, trenira na zanimljiv način. Nije joj potrebno mnogo...

VANDREDNO STANJE SE NE ZOVE DŽABE TAKO! Proslavljeni srpski odbojkaš poslao poruku svima!

 Gde ima volje ima i načina! Uz malo improvizacije moguće je napraviti optimalne uslove za trening, a Anja Crevar nam je to i pokazala. Srpski olimpijci treniraju bez obzira na ograničene mogućnosti, zato budite aktivni i iskoristite ovo vreme da ojačate svoj um i svoje telo – stoji na Instagram stranici Olimpijskog komiteta Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

IGRAM FUDBAL, ALI NA "PLEJSTEJŠNU"! Zvezdin napadač otkrio U KOM SPORTU NIKO NE MOŽE DA GA POBEDI!
Crvena zvezda

IGRAM FUDBAL, ALI NA "PLEJSTEJŠNU"! Zvezdin napadač otkrio U KOM SPORTU NIKO NE MOŽE DA GA POBEDI!

Fudbaler koji je odigrao 89 utakmica u crveno-belom dresu, postigao 58 golova uz 12 asistencija i neko ko je zvezdašima doneo mnogo radosti, Ričmond Boaći uspešno se oporavio od povrede i vratio se redovnim treninzima. Napadaču crveno-belih nedostaje teren, utakmice i saigrači, ali ističe da sjajna atmosfera unutar ekipe pomaže da se lakše izdrže ova vremena. Posebnu zahvalnost duguje navijačima koji su mu pomogli da se što pre oporavi, a slobodno vreme provodi sa prijateljima igrajući „Soni“ i stoni tenis

11.04.2020

18:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija