• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

15:29

(VIDEO) TREGEDIJA - UMRO NA TRENINGU, A PRELEŽAO KORONU! Sport zavijen u crno, imao je samo 22 godine!

Ostali sportovi

(VIDEO) TREGEDIJA - UMRO NA TRENINGU, A PRELEŽAO KORONU! Sport zavijen u crno, imao je samo 22 godine!

Podeli vest

Tuga u Mađarskoj - preminuo je mladi reprezentativac 22-godišnji rvač Bendeguz Tot

Kako prenose mediji u Mađarski Totu je pozlilo dok je napolju trenirao sa svojim klubom. Hitna pomoć je brzo intervenisala, ali ni to nije pomoglo, kao ni napori lekara u bolnici koji su se borili satima da povrate rvača u život. 

Uzrok smrti mladog rvača još nije utvrđen.

UŽASNA TRAGEDIJA! Žrtvovao je ŽIVOT ZBOG SINA! Pronađeno telo rvača!

ENGLESKA TUGUJE! Preminula legenda Mančester sitija!

 

Bendeguz Tot bio je jedan od najperspektivnijih rvača u Mađarskoj. Osvoje je dve srebrne evropske medalje u mlađim kategorijama, kao i dva svetska srebra.

Njegov otac Jozef Tot otkrio je tamošnjim medijima da se Bendeguz uspešno izlečio od korona virusa, čak i dao krvnu plazmu.

- Pošto je imao simptome koji sugerisali na koronavirus, dve nedelje je bio u karantinu. Bolest je nestala i u martu je u društvu nekoliko sportista dao krvnu plazmu jer smo sumnjali da je imao infekciju virusa COVID-19. Prvi test je bio pozitivan, a potom su dva bila bila negativna  -  rekao je otac sportiste, i objasnio šta se deilo na treningu.

 

 

Nije bilo nikakvih naznaka da mu se tako mladom mogla dogoditi ovakva tragedija. Dok je na treningu sedeo na leđima jednog od svojih klupskih kolega, pozlilo mu je se, mišići su mu bili opušteni. Svi su se angažovali da mu pomognu, učinili su sve što su mogli kako bi spasili mog sina, ali nažalost nisu uspeli - rekao je Tot senior.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija