• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

16:23

SVI IMAMO ZADATAK DA BUDEMO NAJBOLJI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Srpska ŠAMPIONKA spremna za Tokijo!

Ostali sportovi

SVI IMAMO ZADATAK DA BUDEMO NAJBOLJI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Srpska ŠAMPIONKA spremna za Tokijo!

Podeli vest

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić ocenila je danas da će uslovi na Olimpijskim igrama biti teži usled pandemije korona virusa, ali i da svaki sportista ima za cilj da ostvari najbolji rezultat

- Biće drugačije svakako, neće biti publike, nećemo moći da gledamo druge sportiste. Ali svako od nas ima svoj zadatak ispred sebe, da kada dođe na teren, ostvari ono za šta je trenirao - rekla je Mandić, Agenciji Beta na druženju sa olimpijcima u Beogradu.

Foto: Starsportphoto©

 

- Teško će biti i sve oko protokola, tesitranja na virus, ali na nama je da tamo odemo zdravi - dodala je ona.

Mandić je istakla da je pred sportistima veliki zadatak da "predstavljaju Srbiju na Igrama, uz nadanja da će biti ispunjena sva očekivanja".

U uvodnom obraćanju ona je saopštila da će u cilju unapređenja rodne ravnopravnosti na ceremoniji otvaranja Oilimpijskih igara, prvi put u istoriji zastavu svake zemlje nositi sportistkinja i sportista.

Foto: Starsportphoto

Ona će kao predsednica Sportske komisije Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) zajedno sa ostalim članovima, predložiti ko će od sportista nositi zastavu Srbije u Tokiju.

Izbor će zavisiti i od toga ko će od sportista biti na dan otvaranja prisutan u Tokiju. Olimpijske igre počinju 23. jula, a završavaju se 8. avgusta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija