• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

21:55

ODBOJKAŠI IRANA ŠOKIRALI POLJAKE u Tokiju, Amerikanci očitali lekciju Francuzima!

APphoto/tanjug

Ostali sportovi

ODBOJKAŠI IRANA ŠOKIRALI POLJAKE u Tokiju, Amerikanci očitali lekciju Francuzima!

Podeli vest

Američki olimpijski tim u odbojci napada medalju na Olimpijskim igrama pa je rivalima poslao jasnu poruku

Pregazili su Amerikanci Francusku sa 3:0 u setovima (25:18, 25:18, 25:22) u derbiju dva ozbiljna kandidata za medalja.

Foto: APphoto/tanjug

 

U pobedničkom saastavu 15 poena osvojio je Tejlor Sander, 13 je dopisao Metju Anderson, a 10 Tori Defalko. Zanimljivo je da je Majka Kristenson upisao 43 od ukupno 46 timskih asistencija SAD.

Foto: APphoto/tanjug

 

 

Kod Francuske devet poena uzeo je Ervan Ngapet, a osam Žan Patri.

SAD u narednom meču igraju protiv odbojkaša iz Rusije, koji su bili bolji od Argentine u četiri seta.

Foto: APphoto/tanjug

 



Taj meč se igra u noći između nedelje i ponedeljka od 04.00 po srednjoevropskom vremenu. Francuska će odmeriti snage s Tunisom.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Kanadu posle preokreta 3:2 (26:28, 18:25, 25:21, 25:18, 15:11) na krilima  Alesandra Mikjeleta koji ima samo 19 godina ali je vodio Azure do pobede sa 24 osvojena poena.

U spektakularnom meču  Poljska je položila oružje pred sjajnim Irancima koji su u pravoj drami slavili 3:2 (18:25, 25:22, 25:22, 22:25, 23:21).

Temelje odbojkaške reprezentacije su prvo postavili srpski stručnjaci Milorad Kijac i Zoran Gajić, potom ih je vodio čuveni Argentinac Hulio Velasko, pa o naš Boba Kovač. Prošle godine na klupu je seo  ruski strateg Vladimir Alekno. Na prethodnom olimpijskom truniru su bili peti, a sada su istakli ozbiljnu kandidaturu za medalju.

Korektor Amir Gafur je osvojio 19 poena u pobedničkom timu, Salehi je dodao 18, a Ebadipur 17. Na drugoj strani je Leon osvojio 23, Kurek 20, ali su zatajili u napadu odlučujućeg seta.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija