• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.08.2021

12:55

DEBELI ČOVEK ZNA ŠTA RADI, NAKLON DO PODA! Kapiten održao govor i oprostio se od Srbije! /VIDEO/FOTO/

Tanjug/ap

Ostali sportovi

DEBELI ČOVEK ZNA ŠTA RADI, NAKLON DO PODA! Kapiten održao govor i oprostio se od Srbije! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Vaterpolisti su za kraj Olimpijskih igara doneli Srbiji zlatnu medalju

Ovaj turnir u Tokiju je bio poslednji za sedmoricu igrača "delfina", poslednji put smo ih u Tokiju gledali u opremi Srbije!

U pitanju su kapiten Filip Filipović, Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Gojko i Duško Pijetlović, Stefan i Branislav Mitrović su protiv Grčke završili svoje sjajne reprezentativne karijere, i to na način na koji smo svi priželjkivali - sa zlatnim odličjem na grudima.

Foto: Reuters

 

- Zaista je emotivno, tek će nas stići, dali smo sve i više od toga. Hvala svima u Srbiji, Savezu, svim ljudima koji su nam pomogli, oni najbolje znaju ko su - rekao je kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović posle pobede protiv Grčke (13:10) i odbranjenog olimpijskog zlata.

- Nije moglo da se ova generacija oprosti na bolji način. Kao što su Žile i Boba (Živko Gocić i Slobodan NIkić) u Riju, tako sad i mi. Potrajali smo još pet godina. Ovo nije uspeh samo ovih 13 igrača i stručnog štaba, ovo je uspeh celog sistema, taj sistem se pokazao da daje rezultate i davaće. Samo je bitno verovati do kraja -  izjavio je Filipović srpskim izveštačima u Tokiju.

Foto: Reuters

 



- Znam da je medijima u Srbiji i nekim ljudima bilo teško da poveruju da možemo do zlata posle onakvih igara u grupi, ali onaj "debeli čovek zna šta radi, uradio je to evo već drugi put". Njemu stvarno kapa dole, naklon do poda, ono što on ima u svojoj glavi niko od nas ni u najgorim snovima ne bi mogao da zamisli - na zanimljiv način Filipović se zahvalio selektoru Dejanu Saviću.

Foto: Reuters

 



Na kraju, poslao je i poruku naslednicima.

- Ostavljamo vaterpolo u najboljim mogućim rukama, kad je najpootrebniji bili su tu. I ne samo ovi momci ovde, nego i oni koji zbog broja igrača nisu uspeli da krenu sa nama. Hvala im što su nas trpeli, mi smo sami sebi teški, ali nećemo ih vise "daviti", doći ćemo na poneku utakmicu da se radujemo novim pobedama - poručio je Filipović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 3 godine

Nije se oprostio od Srbije nego od reprezentacije! Nadam se da je ovo običan lapsus!

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija