• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2021

19:19

MALI POTVRDIO! Isplaćene su nagrade OLIMPIJCIMA! Želimo da motivišemo naše sportiste!

tanjug

Ostali sportovi

MALI POTVRDIO! Isplaćene su nagrade OLIMPIJCIMA! Želimo da motivišemo naše sportiste!

Podeli vest

Nagrade svim osvajačima medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju i njihovim trenerima isplaćene su danas, a ukupno je izdvojeno 2,5 miliona evra, izjavio je ministar finansija Siniša Mali za Tanjug

Siniša Mali ističe da je danas isplaćena 31 nagrada, za šta je izdvojeno 221 miliona dinara, a u prethodnom periodu je isplaćeno još 13 novčanih nagrada.

Foto: Tanjug

 



Time su isplaćene sve novčane nagrade za osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, i to, podseća Mali, samo nekoliko dana nakon završetka takmičenja.

- Ovo je još jedno ispunjeno obećanje države, koja je ponovo pokazala ozbiljnost i ekonomsku stabilnost, jer sve svoje obaveze izvršava na vreme- rekao je Mali za Tanjug.

Foto: Starsportphoto

 



Dodaje da su Olimpijske igre u Tokiju bile izuzetno uspešne za naše sportiste koji su osvojili devet medalja i ističe da im je cela zemlja neizmerno zahvalna na svemu što su uradili za Srbiju.

- Želimo da motivišemo naše sportiste na još veće uspehe i država će nastaviti da čini sve kako bi imali najbolje uslove za treniranje i pripreme. Srbija je zemlja sporta i tako će ostati i u budućnosti - istakao je Mali.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija