• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2021

07:43

ŠTETA, ŠTETA! Kovač brutalan posle poraza: Italija je više želela pobedu od nas!

beta

Ostali sportovi

ŠTETA, ŠTETA! Kovač brutalan posle poraza: Italija je više želela pobedu od nas!

Podeli vest

Odbojkaška reprezntacija Srbije neće braniti zlato na Evropskom prvestvu, naš tim poražen je u polufinalu od Italije 1:3

Posle velike borbe i set lopte za naš tim, Italijani su uspeli da preokrenu i dobiju prvi set, a na kraju i meč. Srbija će se sa Poljacima boriti za bronzu od 17.30.

- Sigurno da je prvi set završen u našu korist, drugačije bismo pričali. Mlada ekipa Italije je više od nas želela pobedu. Igrali su stvarno dobro, za razliku od nas koji smo samo na trenutke. Umesto da smo četvrti set krenuli pozitivnije, mi smo krenuli 0:5 i oni su dobili krila i priča je završena - iskren je posle porata bio selektor Slobodan Kovač.

Foto: beta

 

Šteta, šteta! Mislim da smo mogli da igramo mnogo bolje kao tim, ali protivnik nam nije dozvolio. Nismo imali dobro veče, ali u svakom slučaju komplimenti za mladu italiju. Mi moramo da budemo jaki u glavi i spremni za narednu utakmicu.

Imao je selektor Srbije primedbe na termine polufinalnih duela.

Foto: beta

 

- Nije dobro što je ovako, ali treba da se igra. Danas je bilo u igri finale, sutra treba da bude velika borba sa domaćinom i punom dvoranom. Biće on umorni zbog pet setova, mi ćemo biti umorni, ali mislim da treba da preovlada želja za osvajanjem medalje - poručio je Kovač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

u pravu ste ali ima tu dosta baš vaše krivice niste koristili dovoljno tajm-aut već ste se nadali da će krenuti bolje mesto da koristite puze da se malo srede pogotovo u zadnjem setu odmah u poćetku posle je bilo kasno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija