• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2021

23:11

ITALIJA JE NOVI ŠAMPION EVROPE! Slovenci dva puta VODILI, pa doživeli BRODOLOM u petom setu! /FOTO/

Beta

Ostali sportovi

ITALIJA JE NOVI ŠAMPION EVROPE! Slovenci dva puta VODILI, pa doživeli BRODOLOM u petom setu! /FOTO/

Podeli vest

Odbojkaši Italije novi su šampioni Evrope pošto su u finalu savladali Sloveniju sa 3:2

Ako nam je za utehu, Srbija je u polufinalu ispala od budućeg šampiona Evrope! Odobjkaši Italije večeras su posle pravog trilera savladali Sloveniju sa 3:2 i nasledili tron od reprezentacije Srbije. 

Imali su Slovenci dva puta prednost u setovima, šansu da završe meč u dva navrata, ali četa Alberta Đulijanija nije imala snage da privede meč kraju i osvoji Evropsko prvenstvo. 

Foto: Beta

Umeli su to Italijani da iskoriste i ponovo se dignu iz pepala kada se to najmanje očekivalo. Slovenci su ih počistili u trećem setu, delovalo je da će lako završiti posao, ali je Italija uzvratila ubitačnom serijom na startu seta i odvela meč u taj-brejk. 

Mnogo bolje su se Azuri snašli u petom setu, napravili osetnu prednost na startu, a ubrzo stigli i do šest set lopti. Uspeli su Slovenci da sačuvaju dve, ali za kompletan preokret nestalo je snage. 

Foto: Beta

Ponovo je neverovatan bio korektor Mikeleto, ali mu se večeras pridružio i kapiten ekipe Simone Đaneli koji je kao od šale razigravao svoje poentere. Još jednom je sjajno u odbrani delovao libero Belaso i nije bilo povratka za Slovence!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija