• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

12:05

PETORICA NAJBOLJIH, A SVE SRBI! Savićevim DELFINIMA nema ravnih!

Tanjug/ap

Ostali sportovi

PETORICA NAJBOLJIH, A SVE SRBI! Savićevim DELFINIMA nema ravnih!

Podeli vest

Selektor srpske vaterpolo reprezentacije Dejan Savić glasao je za najboljeg svetskog vaterpolistu u godini

Veliku prašinu ove nedelje podigao je izbor za najboljeg fudbalera sveta. Na sreću, nešto manje tenzije trebalo bi da bude u vaterpolu sudeći po glasanju srpskog selektora Dušana Savića. 

U glasanju za najboljeg igrača godine na specijalizovanom portalu "TotalWaterpolo" Savić je na spisak pet srpskih vaterpolista. 

Delfini su tokom leta još jednom obradovali čitavu naciju i pokorili svet. Četa predvođena Filipom Filipovićem osvojila je novo olimpijsko zlato, te Savić nije mogao da odoli, a da petoricu od njih ne stavi na spisak! 

Foto: Starsportphoto©

Nije selektor Srbije ranijih godina davao glasove svojim izabranicima, ali čini se da ga je novo zlato iz Tokija smekšalo i nateralo da promeni razmišljanje i ploču. 

Petorica najboljih vaterpolista za 2021. godinu po izboru Dejana Savića:

1. Filip Filipović

2. Nikola Jakšić

3. Dušan Mandić

4. Duško Pijetlović

5. Branislav Mitrović

Da stvar bude zanimljivija, Savić je svoj izbor prokomentarisao u samo tri reči: "Konačno su odrasli".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija