• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2021

15:06

BRAVE SPEKTAKL U BEOGRADU – SLOBODAN MAKSIMOVIĆ JE ŠAMPION!

mozzart

Ostali sportovi

BRAVE SPEKTAKL U BEOGRADU – SLOBODAN MAKSIMOVIĆ JE ŠAMPION!

Podeli vest

U borbi večeri u Mozzartovom oktagonu, Limp je pobedio Filipinca Rolanda Gabrijela Daja Navaretea na poene

Globalna ekspanzija „BRAVE Combat Federation“ konstantno raste poslednjih pet godina. Od 2016. godine održano je 55 događaja na pet kontinenata u 24 države, a sada je i Beograd bio domaćin spektakla, u saradnji sa MMA Savezom Srbije, uz podršku kompanije Mozzart.

Kroz “Budi pobednik” oktagon prodefilovalo je sedam naših boraca, a sve oči bile su uprte u Slobodana Maksimovića Limpa, koji je uspeo je da se okiti šampionskom titulom lake kategorije u okviru Brave CF, najbrže rastuće istočnjačke MMA organizacije.

Foto: mozzart

 

U borbi večeri srpski as pobedio je Filipinca Rolanda Gabrijela Daja Navaretea na poene – 30:27, 29:28, 29:28.

Limp je do 18 trijumfa stigao je jednoglasnom odlukom sudija, savladaviši Filipinca u sve tri runde.

Foto: mozzart

 

Maksimović je u MMA igri već više od decenije i ima bogato iskustvo u borbama u oktagonu. Plasiran kao peti u lakoj kategoriji na Balkanu, Maksimović je postigao sjajan ukupni rekord od 18-6-1.

Foto: mozzart

 

Luka Nikolic, predsednik MMA Saveza Srbije, kaže da je ovaj dogđjaj bio od izuzetnog značaja, ne samo za promociju MMA sporta, nego i naše zemlje u svetu, s obzirom na veliki broj stranih zvanica koje su pokazale interesovanje da dođu u našu prestonicu i prate mečeve.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija