• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2021

11:36

RAŽNATOVIĆEV LEDENI IZAZOV NA ZLATIBORU! Veljko 11. put ulazi u profesionalni ring

PR TEAM VELJKO RAŽNATOVIĆ

Ostali sportovi

RAŽNATOVIĆEV LEDENI IZAZOV NA ZLATIBORU! Veljko 11. put ulazi u profesionalni ring

Podeli vest

Još ovaj megdan u Srbiji pa se selim u Nemačku, Rusiju, Ameriku i Englesku. Vratiću se kada na red dođe meč za titulu, poručuje Veljko

Veljko Ražnatović (25), najpoznatiji srpski bokser, neće slaviti Novu godinu! Umesto dočeka 2022. naš najbolji kruzeraš će u najluđoj noći pregledati snimke mečeva narednog rivala s kojim će odmeriti snagu već 2. januara na Zlatiboru u hali “Wai Tai” (ulaz besplatan).

1. januara u hali će biti zvanično merenje boraca pred reviju, a spektakl će biti direktno prenošen 2. junara na TV Arena Fight

Srbin je spreman kao zapeta puška. Odradio je ceo ciklus priprema, posebno sa Alanom Čehoevim, koji je iz čuvenog ruskog kampa “Arijana boksing” došao u Titel da bi unapredio Ražnatovićevu tehniku.

Veljko deo akcije Srbi za Srbe u Valjevu

Foto: PR TEAM VELJKO RAŽNATOVIĆ

 

Kao dokazani patriota Veljko Ražnatović će u petak 24. decembra biti među mnogim poznatim ličnostima koje će doći u Valjevo i podržati akciju “Trojka iz bloka” Humanitarne organizacije “Srbi za Srbe”. Cilj akcije u je prikupljanje pomoći za sedmočlanu porodicu Kostadinović iz Prijezdića.

- Pred svaki meč se osećam moćno, ali sam sada svestan da sam spremniji nego ikad. Pritom, željan sam mečeva, udaraca, nokauta! Verujem da će biti publike na Zlatiboru, da će biti puna hala, jer će to biti prilika za sve njih da me vide poslednji put pred meč za neku od svetskih ili evropskih titula. “Selim se”, boksovaću po Americi, Engleskoj, Nemačkoj, Rusiji dok ne dostignem nivo za titulu, a onda se vraćam u svoju zemlju da šampionski pojas okačim oko struka - u dahu će Ražnatović.

Veljkov učinak

Mečeva      10

Pobeda       10

Pobeda nokautom        7

U kombinaciji za rivala je nekoliko zvučnih imena. O tome brine Aleksander Petković iz svetski poznatog “Petkos boks promoušna”, pa nema sumnje da će ispred Veljka biti kvalitetan protivnik.

Prema prvim najavama, pored Ražnatovića u ring na Zlatiboru će i kapiten reprezentacije Srbije Vladan Babić, Rus sa srpskim pasošem - Sadam Magomedov, mlada nada Jovan Nikolić, zatim Igor Rogić, čovek koji je doneo titulu BK Sombor prošle sezone, ali i bar tri stranca plus Ražnatovićev rival u njegovom 11. profi meču. Ceo spektakl sa Zlatibora biće prenošen direktno na TV Arena Fight.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija