• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.01.2022

19:31

NASTAVLJA DOMINACIJU! Kobajaši najbolji i na trećoj stanici "Četiri skakaonice"

Tanjug/AP

Ostali sportovi

NASTAVLJA DOMINACIJU! Kobajaši najbolji i na trećoj stanici "Četiri skakaonice"

Podeli vest

Japanski ski skakač Rjoju Kobajaši pobedio je večeras na trećoj stanici novogodišnje turneje "Četiri skakaonice" održanoj u Bišofshofenu

Japanac je do treće uzastopne pobede na novogodišnjoj turneji stigao skokovima od 137 i 137.5 metara, koji su mu doneli ukupno 291.3 poena.

Na drugom mestu je završio Norvežanin Marijus Lindvik, koji je u ukupnom zbiru imao 286.6 poena, sa skokovima od 137.5 i 135.5 metara. Na pobedničkom postolju našao se i njegov sunarodnik Halvor Granerud, koji je za dva skoka od po 135.5 metara dobio 292.4 boda.

Ukoliko trijumfuje i na četvrtoj stanici u četvrtak, na istoj skakaonici, Kobajaši će se ptidružiti Kamilu Stohu i Svenu Hanavaldu koji su do sada jedini uspeli da ostvare sve četiri pobede na novogodišnjoj turneji.

U generanom poretku Kobajaši je prvi sa 848 bodova, drugi je Lindvik sa 867, a treći Granerdu sa 846.

Poslednja stanica turneje "Četiri skakaonice" održaće se ponovo u Bišofshofenu i na programu je sutra, 6. januara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija