• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2022

15:01

POTRESNO, REČI KOJE SLAMAJU SRCE! Snežana je ovo napisala pre samo nekoliko meseci!

Starsportphoto

Ostali sportovi

POTRESNO, REČI KOJE SLAMAJU SRCE! Snežana je ovo napisala pre samo nekoliko meseci!

Podeli vest

Đorđe Pantić, nekadašnji golman Partizana i pokojna Snežana bili su 18 godina u braku

Snežana Pantić, supruga trenera golmana Đorđa Pantića i nekadašnja prvakinja sveta u karateu preminula je u 44. godini

Velika tuga je pogodila ceo karate svet, kada je objavljeno da prelepa bivša šampionka sveta u borbama nije dobila bitku sa rakom. Ona je šest godina uz pomoć supruga Đorđa i maloletne ćerke Manje pokušavala da pobedi opaku bolest, ali nije uspela.

Foto: printscreen/Instagram

 

Poznati bračni par nije se eksponirao  u javnosti, imali su skladan brak, krunisan rođenjem ćerke Manje. Đorđe je često na Instargram profilu objavljivao njihve zajedničke fotografije. Jedna poruka lepe karatistkinje od pre nekoliko meseci tera suze na oči. 

Foto: printscreen/Instagram

 

- Subotom ujutro imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro ni ne viđamo. Ne volim kad nije tu. Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek negde tu bila, ispred nas ili iza ćoška, nekad smo je na kratko i proterivali, ali na kraju dana, naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam - napisala je Snežana u septembru prošle godine.

 

 

 

- Moja duša najlepša - napisao je sportista uz objavljenu fotografiju, dodajući srce što je, između ostalog, oduševilo njegove pratioce na Instagramu.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija