• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

15.02.2022

16:35

RUSKINJA SE RASPLAKALA! Valijeva najbolja nakon kratkog programa umetničkog klizanja na ZOI

Tanjug/AP

Ostali sportovi

RUSKINJA SE RASPLAKALA! Valijeva najbolja nakon kratkog programa umetničkog klizanja na ZOI

Podeli vest

Ruskinja Kamila Valijeva bila je najbolja danas u kratkom programu umetničkog klizanja, na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu

 

Ona je do prvog mesta stigla osvojivši 82.16 boda, a na kraju nastupa se raspokala na klizalištu. Na drugom mestu našla se njena sunarodnica Ana Šerbakova sa 80.20 boda, dok je Japanka Kaori Sakamoto treća sa 79.84 boda.

Program se završava u četvrtak takmičenjem u slobodnom stilu.

Ukoliko se Valijeva nađe medju tri najbolje posle slobodnog programa, neće biti održana ceremonija dodele medelja. Ruskinja je pod istragom zbog dopingovanja, ali joj je dozvoljeno da se takmiči. Dodela medalja biće održana tek kada se istraga okonča.

Foto: Tanjug/AP

 

Ukoliko petnaestogodišnja Ruskinja zauzme jednu od prve tri poziciji neće biti ni dodele cveća posle takmičenja u pojedinačnoj konkurancija.

Valijeve (15) u proteklom periodu zbog doping afere koja ju je uzdrmala. Ipak, Sud za sportsku arbitražu je odlučio da ona ipak može da nastavi s takmičenjem, što je ona i učinila u pojedinačnoj konkurenciji.

Foto: Tanjug/AP

 

Nešto ranije tokom dana, iz MOK-a su progovorili i povodom čitave situacije, te su otkrili Kamilinu argumentaciju kako je dospeo nedozvoljen lek u njen organizam. Naime, ona je rekla da je greškom konzumirala lek svog dede.

Ipak, očigledno je bilo i uticaja kompletnog skandala na mladu Kamilu, izašla je na klizalište i stvarno je pružila sve od sebe, međutim, greška kod prvog doskoka joj je uskratila još bolji rezultat.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SKANDALOZNA ODLUKA! Ruskinja neće dobiti medalju!
Ostali sportovi

SKANDALOZNA ODLUKA! Ruskinja neće dobiti medalju!

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) saopštio je danas da će poštovati odluku Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) da dozvoli ruskoj klizačici Kamili Valijevoj nastup u pojedinačnoj konkurenciji na Igrama u Pekingu, ali da neće biti ceremonije medalja dok se "njen slučaj ne okonča"

14.02.2022

12:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija