• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2022

17:04

DRAMA SJAJNE RUSKINJE! Prolazi agoniju DANIMA, pa joj  pozlilo posle nastupa, morala da napusti dvoranu!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

DRAMA SJAJNE RUSKINJE! Prolazi agoniju DANIMA, pa joj pozlilo posle nastupa, morala da napusti dvoranu!

Podeli vest

Reprezentativka Rusije u umetničkom klizanju, Kamila Valijeva nije se osećala dobro posle nastupa u pojedinačnoj konkurenciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, gde je nastupila posle nekoliko stresnih dana i mogućnosti da bude diskvalifikovana

Mlada senzacije se uprkos svemu pojavila u pojedinačnom nadmetanju, nakon što joj je pretila suspenzija, jer je utvrđeno da je 25. decembra prošle godine imala pozitivan nalaz na doping testu!

Foto: Reuters

 

U njenom organizmu je pronađen sastojak leka protiv angine pektoris. Taj sastojak može da utiče na rad srca i zato se nalazi na spisku zabranjenih supstanci.

Bez obzira na sve, uspela je Kamila Valijeva sjajno da iznese nastup i da stigne do prve pozicije, ali je odmah po završetku programa napustila dvoranu i nije davala izjave za medije. Kasnije je otkriveno da joj je pozlilo.

- Kamila se nije osećala dobro. Morali smo da je odvedemo u smeštaj što pre, kako bi se odmorila - navedeno je od strane ruskog tima, a prenosi "Sputnjik".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihailo

pre 2 godine

Trebali su da je izbace i ne samo nju već i njenog trenera pa i vođu olimpijskog tima. Nije pronađen u analizi jedan lek već tri slična leka a ona ima samo 15 godina. .i njeno objašnjenje da se možda zarazila pijuči vodu iz dedine čaše.što je neviđen bezobrazluk.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija