• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

16:32

VALIJEVA OSTALA BEZ MEDALJE! Prvo je PLAKALA zbog zlata, sada je zbog PADOVA ostala bez njega!

Reuters

Ostali sportovi

VALIJEVA OSTALA BEZ MEDALJE! Prvo je PLAKALA zbog zlata, sada je zbog PADOVA ostala bez njega!

Podeli vest

Ruskinja Ana Šerbakova je nova olimpijska šampionka u umetničkom klizanju

Najveća senzacija ZOI u Pekingu 15-godišnja Kamila Valieva zauzela je 4. mesto i ostala bez medalje na ovom takmičenju. Srebro je osvojila Aleksandra Trusova iz Rusije, dok je bronza pripala Japanki Kaori Sakamoto.

Ana Šerbakova je osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Pekingu u pojedinačnoj konkurenciji. Mlada Kamila Valijeva je bila najveći favorit, ali je pala pod pritiskom i imala je ogromne greške i nekoliko padova zbog čega je završila bez medalje.

Očekivalo se da će Kamila napraviti nekoliko četvorostrukih skokova, da će plesati po ledu kao što je bio slučaj u utorak u kratkom programu ali ništa od toga se nije desilo.

Odmah je pokazala nesigurnost, imala je probleme prilikom doskoka, a kada je jednom završila na ledu bilo je jasno da od zlata nema ništa. Izgorela je u želji Kamila i na kraju ostala čak i bez medalje. Valijeva je posle ovog teškog poraza bila neutešna a smogla je snage da čestita Ani Šerbakovoj.

Talentovana Ruskinja je imala sjajan program, izvodila je četvorostruke skokove, a zahvaljujući boljem kratkom programu u utorak imala je bolji učinak od Aleksandre Trusove. Trusova je potpuno zasenila konkurenciju i imala je najbolje ocenjen nastup u četvrtak, ali je ipak završila sa srebrom. Bronzana je bila Japanka Kaori Sakamoto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija