• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2022

18:28

Hrvata tukla trojica, pao na asfalt i izgubio svest! Isplivali NOVI detalji napada na nesrećnog rukometaša!

printscreen instagram

Ostali sportovi

Hrvata tukla trojica, pao na asfalt i izgubio svest! Isplivali NOVI detalji napada na nesrećnog rukometaša!

Podeli vest

Mladi sportista Denis Tot preminuo je u Severnoj Makedoniji, postojala su razna nagađanja o njegovom odlasku, delovalo je da je ceo slučaj razrešen, a konstantno isplivavaju nove informacije

Okolnosti pod kojima se desila smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) i dalje nisu u potpunosti jasne.

Dok su mediji iz jedne zemlje tvrdili da je rukometaš pretučen, zvaničnici bolnice u koju je bio primljen rukometaš objasnili su da se fizički napad nije dogodio, već da je u pitanju infarkt. Dan nakon tragičnog togađaja oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, koje je izašlo sa detaljima o tome ko je, kada i kako napao Tota.

Foto: printscreen

 

- Dana 7. aprila oko 3.30 sati ispred noćnog kluba koji se nalazi u gradskom parku došlo je do verbalne svađe između osobe D.T. (28) iz Republike Hrvatske, s privremenim boravkom u Makedoniji i osobe A. Lj. (28), K. L. (19) i A. K. (22) iz Skoplja, pri čemu su tri osobe napale i udarile D.T. u glavu. Pao je na asfalt i izgubio svest - stoji u saopštenju.

Tokom današnjeg dana stigla je i informacija da su dve od pomenute tri uhapšene, dok je jedna u bekstvu, a takođe je dostupan i video snimak na kom se vide detalji napada

Podsetimo, ranije danas oglasio se i brat preminulog koji je demantovao sve i poručio:

-  Može vas samo biti sramota zbog plasiranja dezinformacija u javnost i širenja laži radi skupljanja klikova. Denis je preminuo od srčanog udara, a ne od bilo kakvih fizičkih povreda, tuče i ostalih gluposti koje su tokom celog dana pisane. Sramota da na tuđoj nesreći gradite publicitet - napisao je Boris Tot, a preneli su hrvatski mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

pa sta onda sere njegov brat nije to za zajebanciju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija