• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

22:21

ŠOK U BUDIMPEŠTI! Svetski Šampion POTOPIO Mađare! Domaćin OSTAO bez ZLATA!

Tanjug

Ostali sportovi

ŠOK U BUDIMPEŠTI! Svetski Šampion POTOPIO Mađare! Domaćin OSTAO bez ZLATA!

Podeli vest

Vaterpolisti Italije plasirali su se večeras u polufinale Svetskog prvenstva, pošto su pobedili domaćina Mađarsku sa 11:10 (2:3, 4:2, 2:1, 3:4)

Najbolji kod Italije bio je Frančesko Di Fulvio sa četiri gola, a pratili su ga Gonzalo Ečenikve i Edoardo Soma sa po dva pogotka.

Najefikasniji kod Mađarske bio je Marton Vamoš sa tri pogotka, a po dva puta u listu strelaca su se upisali Kristijan Manherc i Balaž Harai.

Foto: Tanjug

reprezentativci Italije slave pobedu nad domaćinom Mađarskom

Iako su se domaćini Svetskog prvenstva pripremali za osvajanje najsjajnijeg odličja "kod kuće", nisu uspeli ništa da urade protiv branioca planetarne titule.

Zakazali su svi oni u koje su Mađari polagali nade - Marton Vamoš, Gergo Zalanki, Deneš Varga i Kristijan Peter Manherc, što su Azuri iskoristili i nastavili pohod ka velikom finalu.

Foto: Tanjug

 

Italija će u polufinalu igrati protiv Grčke, koja je pobedila Sjedinjene Američke Države sa 16:11.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija