• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

00:07

PRIMIO BIH METAK ZA PUTINA! Engleski milijarder napravio haos, gurnuo Zapadu prst u oko! Bivši šef F1 se divi predsedniku Rusije!

reuters

Ostali sportovi

PRIMIO BIH METAK ZA PUTINA! Engleski milijarder napravio haos, gurnuo Zapadu prst u oko! Bivši šef F1 se divi predsedniku Rusije!

Podeli vest

Nekadašnji šef Formule 1 Berni Eklston ostavio je svet u šoku, on je u intervjuu na britanskoj televiziji rekao da bi primio metak za predsednika Rusije Vladimira Putina

Eklston je bez dlake na jeziku u emisiji "Dobro jutro, Britanijo" Putina opisao kao "prvoklasnu osobu". Podsećamo, zbog rata sa Ukrajinom Rusi su nepoželjnu u Engleskoj, Roman Abramovič je porimoranm da proda Čelsi, dok je teniserima zabranjeno učešće na Vimbldonu.

Eklston brani Putina

Ali, Berni Eklston je gurnuo prst u oko Englezima i branio prijatelja Putina. 

- Primio bih metak umesto njega! Sve što radi, radi zato što veruje da je to najbolje za Rusiju. Nažalost, posao političara je sličan biznisu, on je svakako poput mene. S vremena na vreme svi pogrešimo, a onda morate da uradite najbolje što možete da biste iz toga izvukli najviše - kazao je Eklston, a nije se na tome zaustavio. Kritikovao je Zelenskog i poručio da je prvi čovek Ukrajine naumio da nastavi da se bavi komičarskim zanatom umesto da je slušao Putina koji je razumna osoba, jer bi se tako sigurno izbegao rat.

- Koliko razumem on je komičar i čini se da želi da nastavi da se bavi tom profesijom, pošto da je razmislio o svemu, učinio bi velike napore da razgovara sa Putinom, koji je razumna osoba, on bi ga saslušao i mogao bi da uradi nešto povodom toga - zaključio je Eklston, pa opleo po Amerikancima.

Foto: reuters

Berni Eklston uz Vladimira Putina

- Ja ne pokušavam to da opravdam, to nije bilo namernom. Pogledajte koliko je puta Amerika ušla u drđave koje sa Amerikom nisu imale veze. Zapravo ratovi su američki posao jer je za njih dobro da prodaju oružje.

 

Uhapšen u Brazilu

Brazilska policija je objavila da je pre nekoliko dana da je Berni Eklston uhapšen na aerodromu u mestu Kampinjas, pošto je u njegovom prtljagu skenirano vatreno oružje. Bivši prvi čovek Formule 1 Berni Eklston tvrdi je da to nije tačno. 

- Nikada nisam bio uhapšen. Bio je to blesavi mali incident. U poslednje vreme nisam imao nikakav publicitet i mislio sam da bi trebalo da učinim nešto da ga dobijem - rekao je bivši prvi čovek F1, koji je potvrdio da je morao da plati kauciju od 6.060 reala (1.260 dolara) pre nego što mu je dopušteno da napusti Brazil.

 

Izjava Eklstona je izazvala reakciju Formule jedan, koja je saopštenjem odgovorila bivšem šefu.

- Komentari Bernija Eklstona su njegovo lično mišljenje i u potpunoj suprotnosti su sa modernim vrednostima sporta - stoji u saopštenju Liberti medije, koja je 2017. preuzela vođenje najbržeg cirkusa od Bernija.

Osim ovoga, 91-godišnji biznismen stao je u odbranu legendarnog Nelsona Pikea koji je na udaru svetske javnosti zbog navodnih rasnih uvreda na račun Luisa Hamiltona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fedja

pre 2 godine

LIberty media je kao i sva sredstva informisanja samo jos jedan instrument u orkestriranom napadu na slobodu misljenja i deo sve narastajuce fasisticke falange u svetu.Zalosno do bola.

Nikita Petrovic

pre 2 godine

a gde bi primio pitanje je sad i malopre

vasilije

pre 2 godine

U osnovi sa svim se slazem ali sa dve stvari nikako. Prvo neverujem u podatak da samo 64 posto nebi priznalo kodovo i Drugo veoma je neukusno porediti makgona sa gospodinom Si dji pingom velikim drzavnikom najbrojnijeg naroda n svetu.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija