• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

11:08

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE POSLE PORUKE UKRAJINCA: Lansirane su 62 rakete, ovo je naš Vimbldon! (FOTO)

Tenis

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE POSLE PORUKE UKRAJINCA: Lansirane su 62 rakete, ovo je naš Vimbldon! (FOTO)

Podeli vest

Bivši ukrajinski teniser Sergej Stahovski ostavio ne poruku na društvenim mrežama pred početak Vimbldona

Sergej Stahovski je na Tviteru objavio nekoliko fotografija, a  označio jr i zemljaka Aleksandra Dolgopolova.

Ukrajinci su se pridružili vojci svoje zemlje koja je u ratu sa Rusijom. Stahovski i Dolgopolov su zadužili oružje i uniforme, već mesecima se bore za Ukrajinu. 

Sergej je sad uporedio rat sa Vimbldonom. Postavio je fotografije na kojima se nalaze Dolgopolov i on zajedno sa Rodžerom Federerom na Vimbldonu, ali i jednu gde se razrušen ukrajinski grad.

- Ovo smo nekada bili mi... Sada je ovo naš Vimbldon... Sinoć su lansirane 62 rakete za napad na različite gradove u Ukrajini - napisao je Stahovski.

 

 

Podsećamo, na Vimbldonu teniseri neće moći da osvoje poene jer su Englezi kažnjeni pošto su zabranili učešće igračima iz Ukrajine i Belorusije zbog rata u Ukrajini.

Podsećamo, Novak Đoković dopisivao se sa Sergejem Stahovskim koji je na ratištu.

Podrška od Novaka je drugačija, jer je on preživeo pakao kada je bio mlad. Njegove reči podrške podigle su malo duh Ukrajincima. Razume šta sada prolazi naš narod, naša deca u Ukrajini. Ne bih to nikome poželeo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrije

pre 1 godinu

Pateteično do te mere da prelazi u ogavno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija