• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2022

08:21

ADESANJA NAJAVIO RAZBIJANJE, PA IZLUĐIVAO FANOVE, ali rutinski odbranio titulu šampiona!

AP/Photo

Ostali sportovi

ADESANJA NAJAVIO RAZBIJANJE, PA IZLUĐIVAO FANOVE, ali rutinski odbranio titulu šampiona!

Podeli vest

Izrael Adesanja pobedio je Džereda Kanonijera i bez problema odbranio titulu šampiona

Jednoglasnom odlukom sudija Adesanja je porazio Kononijera (49-46 x2, 50-45), mada fanovi nisu bili zadovoljni zbog pasivne i neatraktivne borbe.

Adesanja je najavljivao da će razbiti Kanonijera, ali je oprezno otvorio duel. Jedan i drugi čekali su grešku rivala, Adesanja je menjao gard tokom prve runde, a s druge strane Džered nije imao neki značaj udarac na startu borbe. 

Foto: AP/Photo

 

Početkom druge rudne Adesanja je bio agresivniji, ali bez konkretnije štete. Prvi deo runde protekao je bez značajnije akcije. Pred kraj runde, Izrael je dobro pogodio desnim direktom, pa je usledio prekid jer je  nenamernog udario rivala u oko, a prošao je bez upozorenja. Na kraju je runda završana bez mnogo akcije, pa fanovo nisu bili posebno zadovoljni.

Kanonijer je konačno u trećoj rundi imao više značajnih udaraca od Adesanje (19-13). Ali ni tokom četvrte  nije bilo posebno zanimljivo ni izbudljivo u ringu. Adesanja se držao svoje taktike pretio je direktima i kikovima, s druge strane Džered nije uspevao ozbiljnije da ga ugrozi.

Foto: AP/Photo

 

 

Krenuo je na rivala 60-ak sekundi pre kraja, pogodio nekoliko dobrih udaraca, ali nedovoljno da bi ozbiljnije ugrozio šampiona. Izrael je pogodio više značajnih udaraca u svakoj, osim u trećoj rundi i još jednom je rutinski obranio titulu. Jednoglasnom odlukom porazio je Kononijera (49-46 x2, 50-45).

Ovo je bila peta obrana titule Izraela Adesanje koji je i dalje neporažen u srednjoj kategoriji. Vidjet ćemo što će Aleks Pereira ponuditi. Za razliku od većine ostalih izazivača, Pereira je borac koji može da parira Adesanji.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija