• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.08.2022

22:00

DOBIO JE VIŠEGODIŠNJI UGOVOR! Novi POTPIS u Formuli 1!

Ostali sportovi

DOBIO JE VIŠEGODIŠNJI UGOVOR! Novi POTPIS u Formuli 1!

Podeli vest

Vozač Vilijamsa Aleksander Albon potpisao je novi višegodišnji ugovor sa britanskim timom, koji se takmiči u šampionatu Formule 1, preneo je danas sajt takmičenja

Tajlanđanin je u Viljams došao ove sezone kao zamena za Džordža Rasela, koji je prešao u Mercedes.

Vilijams je posle 13 trka ove sezone na poslednjem 10. mestu u konkurenciji konstruktora, a sva tri boda ekipi je doneo upravo Albon.

- Zaista sam uzbuđen što ću ostati u Vilijamsu 2023. i želim da vidim šta ćemo kao ekipa postići u ostatku ove i sledeće sezone - rekao je Aleksander Albon.

 

 

Njegovom timskom kolegi Kanađaninu Nikolasu Latifiju na kraju sezone ističe ugovor i nije poznato da li će saradnja biti produžena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija