• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.12.2022

10:49

RVAČKI SAVEZ SRBIJE OBELEŽIO ZLATNU GODINU SRPSKOG RVANJA

RSS

Ostali sportovi

RVAČKI SAVEZ SRBIJE OBELEŽIO ZLATNU GODINU SRPSKOG RVANJA

Podeli vest

Rvački savez Srbije je u društvu ministara i predstavnika Vlade Republike Srbije, predsednika Svetske rvačke Federacije, rvačkih šampiona, sportskih radnika, partnera i prijatelja obeležio je istorijske uspehe u 2022. godini

Takođe, najavljena je i organizacija Svetskog prvenstva kome će i naredne godine domaćin biti Beograd, čime će se upisati u istoriju svetskog rvanja kao prvi grad koji je dve godine zaredom bio domaćin šampionata sveta.

"Ova godina bila je od izuzetnog značaja za srpski sport i srpsko rvanje”, poručio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

“Ostvarili smo istorijske rezultate i Srbiju na najsjajniji način definisali kao svetsku rvačku velesilu.  Pokazali smo da smo vrhunski rvači, ali i odlični organizatori ovako velikog i zahtevnog takmičenja kao što je Svetsko prvenstvo. Ponosan sam na rezultate, a od iduće godine očekujem da bude još uspešnija. Najvažnije su nam norme za predstojeće Olimpijske igre u Parizu i na tome ćemo vredno i posvećeno raditi", zaključio je Trajković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija