• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2023

06:58

SRPSKOM RUKOMETAŠU PRETE SMRĆU, pred otkazom jer je čestitao rođendan Republici Srpskoj!

Ostali sportovi

SRPSKOM RUKOMETAŠU PRETE SMRĆU, pred otkazom jer je čestitao rođendan Republici Srpskoj!

Podeli vest

Srpski rukometaš Miloš Čekić, član Iskre iz Bugojna, mogao bi da dobije otkaz, jer je na društvenim mrežama čestitao rođendan Republici Srpskoj!

Miloš Čekić je u ponedeljak na Instragram postavio fotografiju granica Republike Srpske, uz natpis "Ti si moj zavet. Rađala si najhrabrije i najhrabriji su te branili".

To nije promaklo čelnicima klubu iz Federacije BiH i navijačima, koji su gazili njegov dres i pozvali  klub da raskine ugovor sa njim, a prvi čovek Iskre Ejub Zukić objasni je situaciju za portal "Sport Sport ba."

- Sve što kažem, kažem u svoje ime. Mi naravno osuđujemo svaki vid nacionalnog ispada, ali mislim da se ovo malo preuveličalo. On je mlad momak, ne zna ni šta to znači, ni koga to vređa. Mi nikada ovde nismo imali nijedan incident, a reakcije su žestoke. To je razumljivo. Garantujem da on sa svojom 21. godinom nije svestan šta je hteo da kaže, ali opet trebamo da budemo realni i kažemo da politika i sport ne idu zajedno. Ako bi bili objektivni, trebamo da kažemo da 95 odsto Srba u RS-u misli tako kao on - rekao je Zukić i dodao:

- On je rekao da mu je to uradila devojka. On nikada ovde nije imao incident, to nas je iznenadilo. Voli da priča, da konfliktuje, ali u granicama. On je kvalitetan igrač, treba nam, lako ga je suspendovati, to je najmanji problem.

Situacija je ozbiljna. Zukić priznaje da mu je Čekić rekao za pretnje smrću.

- Tražio je ispisnicu, ali sa nama ima i ugovor na tri godine. Klub će imati stav, to je jasno. Momci sada treniraju, ja sam u klubu, a on nije došao na trening. Meni je rekao da ga je strah i da zato nije došao. Dobio je i pretnje, čak i da će ga ubiti, ali to su gluposti. On je odrastao bez oca, dete je, rekao sam mu: "Sine, što ti to bolan treba?" Stav ljudi u klubu je da je to nedopustivo, ne znam kakav će biti krajni stav prema njemu. U klubu su ozbiljni ljudi, videćemo, sutra kada se čujemo predveče znaćemo sve.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosBikovic

pre 1 godinu

Федерација БИХ не може да се ослободи фашизма...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija