• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

10:29

BRAVO, CARE! Četiri Albanca tukla devojku na ulici, a onda je naišao ON i više im nije bilo dobro! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

BRAVO, CARE! Četiri Albanca tukla devojku na ulici, a onda je naišao ON i više im nije bilo dobro! (VIDEO)

Podeli vest

Beloruski MMA borac Andrej Arlovski prepričao je kako je pretukao nekoliko albanskih nasilnika koji su fizički zlostavljali devojku na ulici u Londonu

Sramni Albanci su dobili šta su zaslužili uahvaljujući Belorusu koji ih je postavio na mesto.

- Izašao sam sa porodocimo iz restorana. Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario devojku, omotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio ju je za kosu. Izgledalo je kao da je želi udariti kolenom u lice- rekao je bivši UFC-ov teškaški šampion.

Čovek koji je rekorder UFC sa 23 pobede nije ostao nem na nemilu scenu!

- Došao sam do njih i rekao: 'Srećna vam Nova godina, što to radite?' Jedan od njih mi je rekao da se ne mešam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s leve strane i udario me tako da me zakačio po uhu. Nisam oklevao, odgurnuo sam ga, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao devojku. Desnim aperkatom sam to napravio. Nastala je tuča, a oni su ubrzo pobegli. Čak je i moja supruga bila spremna da ih napadne. Hteli to ili ne, morao sam intervenisati. I sina učim da brani slabije.

Arlovski je bio u neverici jer je policija stajala sa strane i da nije reagovala.

- Interesantno je da je policija bila u blizini, a ja sam im rekao da ne mogu da verujem da mi nisu ni odveli decu. Ne razumem zašto nisu reagovali, a kasnije sam saznao od taksista da se policija ne meša u sukobe izbeglica, čak i ako je to bilo u centru Londona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija