• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

16:04

NASTAVLJENA DOMINACIJA! Srpski strelci osvojili novo ODLIČJE! Zorana i Damir UPUCALI medalju!

beta

Ostali sportovi

NASTAVLJENA DOMINACIJA! Srpski strelci osvojili novo ODLIČJE! Zorana i Damir UPUCALI medalju!

Podeli vest

Srpski reprezentativci u streljaštvu Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili su drugo mesto u takmičenju mešovitih parova vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Kairu.

Arunović i Mikec su ovom medaljom produžili sjajan niz, pošto su prošle sezone, zajedno kao članovi miks para, na velikim takmičenjima osvojili pet odličja, naveo je Streljački savez Srbije.

Tim Srbije je u kvalifikacijama zauzeo drugo mesto sa 582 kruga, dok je u duelu za zlato izgubio od sastava Indije (Ritm Sngvan/Varun Tomar) sa 16:10.

Treće mesto pripalo je sastavu Nemačke.

Ovo je druga medalja za srpske strelce u Kairu, pošto je Arunović juče osvojila srebro u pojedinačnom takmičenju.

Foto: beta

Zorana Arunović i Damir Mikec

Visok plasman danas je ostvario i miks puškom Teodora Vukojević/Milutin Stefanović, koji je završio na petoj poziciji, dok su Andrea Arsović i Lazar Kovačević zauzeli 18. mesto.

U utorak će biti održana pojedinačna takmičenja vazdušnom puškom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija