• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

22:49

PARTIZANOV "DŽELAT" NAREDNI RIVAL VOJVODINE! Novosađani žele EVROPSKU TITULU!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

PARTIZANOV "DŽELAT" NAREDNI RIVAL VOJVODINE! Novosađani žele EVROPSKU TITULU!

Podeli vest

Rukometaši Vojvodine igraće protiv Gorenja u četvrtfinalu EHF Kupa.

Ostvarila je Vojvodina istorijski podvig u EHF Kupu! Četa Borisa Rojevića je u dvomeču bila bolja od norveškog Arendala, a žrebom je odlučeno da će srpski šampion u narednoj rundi takmičenja igrati protiv Gorenja! 

Slovenački sastav je jesenas bio bolji od Partizana i u ovom momentu su prvi favorit za titulu nakon ispadanja Arendala. Ipak, činjenica da je VOjvodina bila bolja od Norvežana daje za pravo Lalama da se nadaju novom uspehu i plasmanu u polufinale. 

Pored toga, Vojvodina zna i potencijalnog rivala u polufinalu. Ukoliko Lale eliminišu Gorenje iz Velenja rival će im biti bolji iz dvomeča češke Dukle i švedskog Alingsasa! 

Foto: Starsportphoto©

Za Gorenje brani boje juniorski reprezentativac Srbije, pivotmen Branko Predović koji se našao na širem spisku Tonija Đerone za mečeve sa Norveškom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Slovenci su u osmini finala bili bolji od Anortozisa. 

Prvi mečevi četvrtfinala su na programu 18. ili 19. marta, a revanši su sedam dana kasnije. Polufinale je planirano sredinom aprila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija