• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

20:10

JEDNA OD NAJLEPŠIH SPORTISKINJA SVETA JE PALA NA NJEGA! Problem mu je DRUGO ime, ali ona je ODLEPILA! (FOTO) (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

JEDNA OD NAJLEPŠIH SPORTISKINJA SVETA JE PALA NA NJEGA! Problem mu je DRUGO ime, ali ona je ODLEPILA! (FOTO) (VIDEO)

Podeli vest

Prelepa holandska klizačica, Juta Lerdam, mami uzdahe jačeg pola širom sveta, a nije mogla da odoli bokseru Džejku Polu.

Jedna od najlepših sportistkinja planete, holandska klizačica Juta Lerdam posle ljubavnog brodoloma ponovo je srećna i zaljubljena.

Atraktivna plavuša je raskinula petogodišnju vezu sa klizačem Koenom Verveijom, koji ju je varao, a osmeh ne skida sa lica od momenta kada je uplovila u vezu sa Džejkom Polom.

Foto: printscreen

 

Prelepa Holanđanka do ušiju je zaljubljena u  jednog od najkotroverznijih boksera sveta, koji nije samo sportista, već i poznati jutjuber.

Ona je objavila fotografiju na instagramu, gde se zaljubljeno gledaju  uz komentar:

 

- To je to  - a jegov odgovor je glasio:

Foto: printscreen

 

- Ledena kraljica.

Džejk Pol odiše samopouzdanjem, a nedavno je izjavio da je siguran da ne bi imao većih problema u boks meču protiv Konora Mekregora. On takođe tvrdi da bi ga pobedio i ulaskom na njegov teren u MMA.

Pol se, pošto je postao zvezda jutjuba, počeo da se probija u svetu boksa u kojem bira rivale i niže pobede. On je imao sedam mečeva u karijeri, a trijumfovao je šest puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija