• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.07.2023

14:33

Slavni vaterpolista novi trener Taša! Rađen otvorio novo poglavlje

Tanjug

Ostali sportovi

Slavni vaterpolista novi trener Taša! Rađen otvorio novo poglavlje

Podeli vest

Drago mi je što novo poglavlje mog života počinje na Tašu i što ću bogato iskustvo iz igračke karijere moći da prenesem deci, rekao je proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen

Rađen je ovog leta završio igračku karijeru, a danas je promovisan kao trener Taša, kluba koji će naredne sezone igrati u Superligi Srbije.


"Odluka da budem trener došla je kao logičan sled, posebno nakon što sam dosta vremena proveo u Akademiji. Radiću sa prvim timom i sa mlađim kategorijama i želja mi je da ono što nam nedostaje u srpskom vaterolu, bazu dece, podignemo na viši nivo", istakao je Rađen na konferenciji za medije.


Uslovi za rad na Tašmajdanu su odlični, čeka nas nezgodna, ali i intersantna sezona, važna i za promociju kluba, dodao je Rađen.


"Daćemo sve od sebe da se na pravi način suprostavimo velikanima našeg sporta".


On je otkrio da je u Taš došao na poziv bivšeg saigrača iz juniorskih vremena Vlade Ljubenovića.


"Prihvatio sam uslove i za dvadesetak dana imaćemo prvi trening. Ono što sam naučio kao igrač i reprezentativac, a radio sam sa najboljim trenerima, pokušaću da prenesem na moje igrače", poručio je Rađen i kroz osmeh dodao da ne bi imao ništa protiv da kao trener osvoji olimpijsko zlato, jedino koje mu nedostaje u igračkoj karijeri.


Rađen je sa reprezentacijom Srbije osvojio 17 medalja na velikim takmičenjima, uključujući dva evropska i jedno svetsko zlato kao i dve olimpijske bronze, dok je u bogatoj klupskoj karijeri, osim brojnih nacionalnih titula, trofej Lige šampiona osvajao i sa Partizanom i sa Crvenom zvezdom, gde je i završio igračku karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija