• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2023

10:33

Dobro smo se potukli sa Francuzima! Igor Kolaković posle poraza "orlova" u Ligi nacija

epaimages

Ostali sportovi

Dobro smo se potukli sa Francuzima! Igor Kolaković posle poraza "orlova" u Ligi nacija

Podeli vest

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon utakmice sa Francuskom, da se njegov tim borio i da se dobro "potukao" sa francuskim odbojkašima.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u trećoj utakmici u Anahajmu na turniru Lige nacija od selekcije Francuske 3:1 (20:25, 25:23, 25:20, 28:26) i znatno smanjila šanse za plasman na finalni turnir u Gdanjsku.
- Sa Francuzima je uvek teško. Igrali smo jako dobro u prvom setu i većinu drugog seta. Psihološki smo pali nakon sudijske odluke u drugom setu. U trećem setu smo zaostajali i uspeli da ih stignemo. Kao i na kraju četvrtog seta, došli su do izražaja neki njihovi kvaliteti. Ovo je možda naša najbolja partija, s obzirom na protivnika i na okolnosti. Vrlo značajna utakmica za nas, praktično za prolaz na finalni turnir. Mislim da smo se dobro "potukli" sa njima - istakao je selektor Srbije.

Srednji bloker nacionalne selekcije Marko Podraščanin došao je noćas do brojke od 332 utakmice za reprezentaciju i tako izbio na prvo mesto na listi.

Foto: beta

 

- Nisam zadovoljan jer smo izgubili, ali sam izuzetno ponosan na ovaj rekord. Dolazim iz Srbije, zemlje sa velikom tradicijom u ovom sportu. Želeo bih zato da se zahvalim svima, veliki dan za mene - istakao je iskusni odbojkaš.

Dodaje da je ekipa odigrala utakmicu na zavidnom nivou.

- Želeo bih da pohvalim saigrače na izuzetnoj igri. Čudna jedna sudijska odluka na 23-23 u drugom setu, po odbojkaškim pravilima je trebalo da bude naš poen. Ali je bila jedna od boljih, ako ne i najbolja ove godine. S obzirom da je bila utakmica za prolaz na Finalni turnir, odigrali smo je na zavidnom nivou, protiv jedne od najboljih ekipa na svetu. Treba da budemo ponosni na igre i da se okrenemo Bugarskoj, jer znamo da nam ta utakmica dosta donosi, kada je reč o rang listi - zaključio je Podrščanin.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15