• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2023

10:25

Usijale se društvene mreže! Ivana u bikiniju, skinule se i drugarice (FOTO)

Instagram/Ivana Španović

Ostali sportovi

Usijale se društvene mreže! Ivana u bikiniju, skinule se i drugarice (FOTO)

Podeli vest

Ivana Vuleta nalazi se trenutno u Antaliji u Turskoj, gde se priprema za Svetsko prvenstvo.

Zahvaljujući njenoj koleginici i prijateljici atraktivnoj Ukrajinki Marini Bek Romančuk, svi fanovi imaju priliku da vide Ivanu u kupaćem.

Marina je na Instagramu objavila fotografiju s Ivanom, a pridružila im se i bugarska sprinterka Ivet Lalova. Nije potrebno reći da su društvene mreže "eksplodirale". Fanovi su bili oduševljeni kada su videli lepotice u bikiniju: "lepotice", "kraljice", "vrelo, vrelo"... samo su neki od komentara navijača na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Njih tri uživaju u poznatom turskom odmaralištu i fotka je izazvala brojne reakcije poznatih koleginica.

"Devojke“, kratko je napisala Ukrajinka, koja je ove godine uzela zlato na Evropskim igrama u Poljskoj u troskoku.

Foto: Instagram/Ivana Vuleta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inače, Ivana Vuleta Španović (33) testirana je na doping čak pet puta u mesec dana, a u nedelju su joj predstavnici antidoping agencije upali u hotelsku sobu u pet ujutru! Naša skakačica udalj objavila je na Instagramu fotografiju igle i ostalog što je potrebno za doping test, a uzorak su joj doktori iz Svetske antidoping agencije uzeli u ranu zoru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija