• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2023

08:30

Legenda se poklonila Ivani! Stigla čestitka od Piksija!

Starsportphoto

Ostali sportovi

Legenda se poklonila Ivani! Stigla čestitka od Piksija!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković čestitao je svetskog šampionki - Ivani Vuleti.

Ivana Vuleta se konačno domogla zlata na Svetskom prvenstvu i to uz novi državni rekord - 7,14 metara. 

Pljušte čestitke sa svih strana, a jedna je stigla od legende našeg fudbala i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

"Bravo Ivana! Iskrene čestitke", napisao je selektor na Instagramu.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Nije mogla, a ni htela Ivana da sakrije emocije, ogrnuta zastavom Srbije suze su lile, one radosnice. 

- Neopisiv je osećaj. Mislim da vam je sve bilo jasno kada ste videli kako sam reagovala. Toliko dugo sam maštala i sanjala o ovome, potvrđivala na treninzima, ali konačno se desilo. Apsolutno sam van sebe od sreće. Celo takmičenje sam psovala, jer sam se trudila da ne ponavljam greške koje sam uporno ponavljala. I pored toga sam uspela ono što smo zacrtali i nemam reči -  istakla je Vuleta.

Srpska atletičarka je u petoj seriji ostvarila rezultat od 7,14 metara i tako postavila novi rekord Srbije u takmičenjima na otvorenom. Ovo je ujedno prva zlatna medalja za srpsku atletičarku u karijeri na Svetskim prvenstvima na otvorenom.

Srebrnu medalju osvojila je Amerikanka Tara Dejvis-Vudhol rezultatom 6,91 metar iz prve serije, a bronzu Alina Rotaru-Kotman rezultatom 6,88 metara, koliko je skočila u poslednjoj šestoj seriji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija