• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2023

13:45

Medalje su zagarantovane! Ivana predvodi Srbe na Svetskom prvenstvu!

EPA

Ostali sportovi

Medalje su zagarantovane! Ivana predvodi Srbe na Svetskom prvenstvu!

Podeli vest

Srbiju će predstavljati devet takmičara na predstojećem Svetskom prvenstvu u Budimpešti, saopštio je Srpski atletski savez (SAS).

Na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, koji će biti održano od 19. do 27. avgusta, učestvovaće takmičari iz više od 200 zemalja sveta.

Srbiju će predstavljati: Ivana Vuleta, Milica Gardašević (obe skok udalj), Angelina Topić, Slavko Stević (skok u vis), Adriana Vilagoš, Marija Vučenović (bacanje koplja), Asmir Kolašinac, Armin Sinančević (bacanje kugle) i Elzan Bibić (1.500 metara).

Stručni štab čine: Goran Obradović, Marko Milinkov, Dragutin Topić i Dragan Perić, kao i personalni treneri: Nikola Tomasović, Feđa Kamasi i Miroslav Erak. O zdravlju će računa voditi doktori Jovan Đurović i fizioterapeut Melik Feler.

Foto: Atletski savez Srbije

 

 

Takmičenje se otvara 19. avgusta sa prvim kvalifikacijama u bacanju kugle već od 10.30 časova, dok je kasnije tog dana finale u istoj disciplini koje je predviđeno za 20.35 časova. Takođe, na programu biće emitovan skok udalj u 12.25 časova, dok će trka na 1500 metara biti izazovna sa startom od 19 časova.

Foto: EPA

Angelina Topić

 

Prenos takmičenja biće na kanalu Radio-televizije Srbije (RTS) kao i na kanalima Eurosporta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Angelina ostala bez druge medalje!
Ostali sportovi

Angelina ostala bez druge medalje!

Srpska atletićarka Angelina Topić, nakon samo 13 sati od osvajanja zlata u disciplini skok uvis, zabeležila je šesto mesto u skoku udalj i tako ostala bez drugog najsjajnijeg odličja na Evropskom prvenstvu za starije juniore i juniorke u Jerusalimu.

10.08.2023

09:48

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija