• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2023

12:39

Ivana Vuleta najavila odlazak u penziju! Srpkinja ima još jednu želju, a onda je vreme za kraj

Starsportphoto

Ostali sportovi

Ivana Vuleta najavila odlazak u penziju! Srpkinja ima još jednu želju, a onda je vreme za kraj

Podeli vest

Svetska šampionka u skoku udalj Ivana Vuleta obratila se medijima u Beogradu, prvi put posle osvajanja zlata na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Ivana Vuleta je u glavnom Mađarske osvojila zlato skokom od 7,14 m i tako objedinila svetsku i evropsku titulu i na otvorenom i u dvorani.

Naša najbolja atletičarka se pre svega zahvalila na podršci koju ima godinama.

- Ono što radim na stazi, dajem mlađima primar i da nijedan san nije dovoljno veliki. Smatram da je to moja dužnost. Mnogo je loših dana u godini, ali kada se desi taj dobar dan onda sve nestane. Ovoj deci ne treba da se nameće pritisak, treba da dožive sami neke stvari. Oni su veliki potencijal, svako treba da im se obezbede uslovi, ali sa budu rasterećeni. Treba da ostvaraju svoje ambicije, a ne tuđe. Na ovu medalju sam stvarno ponosna, zbog načina na koji sam je doživela. Bilo bi besmisleno da sam je osvojila pre 7-8 godina. Moje godine su noja prednost, iskustvo ne može da se meri ni sa čim. Zaokružila sam jednu priču, ostaje isključivo Pariz. Upitan je samo ako ne budem zdrava. Tamo idem sa istim ambicijama kao i u Budimpeštu, da upotpuni kolekciju -. rekla je Ivana Vuleta.

Nakon toga je najavila da će se najverovatnije povući posle Olimpijskih igara u Parizu. Ivana je rekla da joj je ambicija da u Parizu osvoji zlato, i da će učiniti sve da se to desi.

Zdravlje mi je uvek bilo prioritet i ceo život sam posvetila sportu i atletici, ali jurišanje na još jednu medalju, još jedan uspeh, bila bi prevelika žrtva, jer želim da budem zdrava i posle karijere, da mogu normalno da se krećem, imala sam sreće da sam samo jednu težu povredu imala tokom karijere. Razmišljam o ovom periodu, da budem zdrava, nemam poteškoća na treningu i na samom takmičenju. Ostaje pitanje ako bih i ostala šta mogu da jurim i posle OI, to će biti moje pete, jedino me zanima zlatna medalja, jer ako se to desi, onda sam ispisala istoriju - istakla je Ivana Vuleta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija