• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

14:55

Uznemirujuće scene na hipodromu! Konj zbacio, pa pregazio džokeja, hitna ga iznela na nosilima! (VIDEO)

Printscreen Arena sport

Ostali sportovi

Uznemirujuće scene na hipodromu! Konj zbacio, pa pregazio džokeja, hitna ga iznela na nosilima! (VIDEO)

Podeli vest

Strašna scena na beogradskom hipodromu

Situacija koja ledi krv u žilama dogodila se danas na beogradskom hipodromu! Usred trke konj "Klason" je zbacio džokeja Milana Nikolića, a potom ga pregazio.

Foto: Printscreen Arena sport

 

 

Ubrzo je reagovala hitna pomoć i na nosilima iznela Nikolića. Zasad nije poznato kakve su povrede nesrećnog džokeja, ali scena je zaista bila zastrašujuća. Odmah su ostali džokeji pritrčali da podignu Nikolića, pošto je konj čitavom težinom pao na njega.

Ubrzo se na društvenim mrežama pojavio snimak koji deluje zaista zastrašujuće. 

 

 

U toku dana biće poznato s kakvim povredama je ovaj sportista prebačen u bolnicu i kako se oseća. Svi se nadaju da nije ozbiljnije povređen nakon teškog pada.

Inače, na beogradskom hipodromu tokom dana održava se šesti trkački dan, pod okriljem Srpskog galopskog saveza. Trka u kojoj se dogodila ova jeziva situacija bila je prva tokom današnjeg dana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Rusija slavi, povratak je počeo!
Ostali sportovi

Rusija slavi, povratak je počeo!

Evropska fudbalska unija (UEFA) počela je postepeno da vraća Ruse pod svoje okrilje, a posle nje reagovao je i Međunirodni paraolimpijski komitet, pa je to jasan znak da ćemo uskoro opet gledati Ruse na sportskim terenima.

01.10.2023

14:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija