• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2023

12:59

Lučić uhapšen zbog nasilja u porodici!

printscreen

Ostali sportovi

Lučić uhapšen zbog nasilja u porodici!

Podeli vest

Slavni kanadski sportista srpskog porekla Milan Lučić (35), lišen je slobode zbog nasilja u porodici.

Uhapšen je kanadski hokejaš srpskog porekla prošle nedelje zbog nasilja prema jednom članu porodice, a kasnije je ispostavilo da je pretukao svoju suprugu Britani.

Milan Lučić sa njom ima troje dece, Nikolin (10), Valentin (8) i Milana juniora (5), a prema nezvaničnim informacijama, Lučićeva supruga je tvrdila da je njen muž postao nasilan kada je došao kući posle izlaska u kojem je konzimirao alkohol.

 

Kako navodi portal "Boston.com" Lučić kod kuće nije mogao da pronađe svoj mobilni telefon i zbog toga je vikao na suprugu, optuživši je da ga je sakrila od njega.

U izveštaju policije piše da Britani tvrdi da njegov mobilni telefon nije bio kod nje i da nije znala gde se nalazi. Izjavila je da je pokušala da ode od supruga, ali da je onda zgrabio za kosu i da je vukao unazad. Rekla je i da joj je za to vreme govorio da ona "neće otići nikuda".

 

Foto: printscreen

 

 

Supruga slavnog hokejaša je pripadnicima policije rekla da je suprug nije gušio, iako je jedan policajac primetio da ona ima crvenilo po grudima. Policija je u njihovom domu našla slomljenu lampu i odvela ga je bez opiranja u policiju.

 

 

Inače, Milanovi roditelji su Srbi Dobrivoje i Snežana Lučić koji su pre više decenija uhlebljenje našli u Kanadi, a osim njega imaju i sinove Nikolu i Jovana.

 

 

Lučićev klub Boston Bruins, objavio je da će on odsustvovati "do daljeg". Milan, koji je rođen u Vankuveru, legenda je NHL-a, a devet godina igra za sadašnji tim.

Njegov tim se oglasio saopštenjem u kojem se navodi da su "svi svesni situacije i da prate šta će se dogoditi. U ovom trenutku nećemo dalje komentarisati". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija