• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

22:22

Prvi put u istoriji! Zvezda predala krunu, Novi Beograd osvojio Kup

Starsportphoto

Ostali sportovi

Prvi put u istoriji! Zvezda predala krunu, Novi Beograd osvojio Kup

Podeli vest

Vaterpolisti Novog Beograda osvojili su trofej Kupa Srbije.

Ekipa trenera Živka Gocića je večeras u finalu u Šapcu savladala branioca trofeja Crvenu zvezdu sa 18:15 (7:4, 6:3, 4:4, 1:4).
Novobeograđani su tako prvi put u istoriji osvojili Kup i ujedno se revanširali crveno-belima za poraz u prošlogodišnjiem finalu. 

Najzaslužniji za trijumf novobeogradske ekipe bio je Grk Angelos Vlahopulos koji je postigao šest golova. Aktuelni šampion Srbije je predvođen fantastičnim Grkom u potpunosti nadigrao Zvezdu i dominirao od prvog do poslednjeg minuta utakmice. Izabranici Živka Gocića u jednom trenutku imali su i sedam golova prednosti (17:10), ali su crveno-beli do kraja uspeli da ublaže poraz, ali ne i da preokrenu.

Trener Živko Gocić posle osvojenog trofeja, pohvalio je igru svog tima, pre svega odbranu. 

- Prvi utisak je da je stvarno bilo zaista teško. Veliko hvala mojim igračima na borbi koju smo pokazali. Imali smo 25-26 minuta igrača manje naspram 11-12. To oslikava koliko smo se branili fantastično. Odbrana nije bila najbolja. Na kraju krajeva, koga briga koliko je bilo golova. Najbitnije da smo osvojili prvi Kup u našoj istoriji - poručio je Gocić.

Prethodno, Novi Beograd je u polufinalu nadigrao Partizan sa 16:8, dok su crveno-beli bili bolji od Radničkog iz Kragujevca rezultatom 13:10.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija