• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

15:46

Šok! Mekgregor se kandiduje za predsednika države, Ilon Mask ga podržao!

EPA Images

Ostali sportovi

Šok! Mekgregor se kandiduje za predsednika države, Ilon Mask ga podržao!

Podeli vest

Proslavljeni MMA šampion Konor Mekgregor (35) spreman je za novu pobedu, ali ne na oktagonu, već na predsedničkim izborima.

Fenomenalni borac iznenadio je mnoge kada je saopštio da bi mogao da se kandiduje za predsednika Republike Irske.

Izbori će se održati 2025. godine, a kandidata je potrebno da podrži 20 članova parlamenta, ili četiri predstavnika regionalne vlasti.

Vest da je Mekgregor zainteresovan, pokrenula je lavinu komentara, a uključio se i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Ilon Mask.

 

 

 

Baš na Maskovoj mreži "X" (donedavnom Tviteru), proslavljeni Irac je poručio:

- Moja potencijalna konkurencija ako se kandidujem: Geri, 78 godina. Berti, 75. Enda, 74. Svaki od njih sa neraskidivim vezama sa svojom partijskom politikom. Bez obzira na to šta oseća javnost van njihovih partija, ove stranke vladaju sobom, umesto da vladaju narodom. Oni ili... ja, 35-godišnjak. Mlad, aktivan, strastven, svež u ovoj igri. Slušam. Podržavam. Prilagođavam se. Nemam pripadnost/pristrasnost/favorizovanje prema bilo kojoj stranci. Oni bi istinski bili pozvani na odgovornost u vezi sa onim što javnost trenutno oseća. Čak bih sve to stavio na glasanje. Glasalo bi se svake nedelje. Mogu i da finansiram. Ne bih bio ja kao ja na vlasti kao predsednik, narode Irske. Bili bismo zajedno, ja i ti - napisao je Mekgregor.

Ilon Mask mu je javno pružio podršku i duhovito dodao:

"Mislim da bi mogao da ih sve zajedno dobiješ. Jednom rukom. Nije fer. " - glasila je njegova poruka.

Konor je bio šampion u dve kategorije, lakoj i poluteškoj. Imao je 28 MMA borbi, ostvario je 22 pobede, od čega 19 nokautom!

Doživeo je prelom noge pre dve godine u trećem okršaju s Amerikancem Dastinom Poarejom, na turniru UFC 264 i od tada se nije borio.

Kontroveznog MMA borca je jedna devojka letos optužila za seksualni napad posle NBA meča između Majamija i Denvera, a na snimku koji se pojavio na internetu vidi se kako Mekgregor ide ka toaletu i navodno vodi žensku osobu sa sobom.

 

Nakon skandala se oglasio i njen advokat Arijel Mičel, koji je bacio novu ljagu na borca. Poznati sportista joj je, prema njegovim rečima, pretio i nudio novac da ćuti.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija