• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

14:50

Poslednji rez selektora! Otpao Rogan, Srbija u ovom sastavu putuje na Evropsko prvenstvo!

Starsportphoto

Ostali sportovi

Poslednji rez selektora! Otpao Rogan, Srbija u ovom sastavu putuje na Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Toni Đerona izabrao 18 putnika za kontinentalnu smotru.

Završili su izabranici Tonija Đerone sa serijom pripremnih utakmica pred Evropsko prvenstvo, a selektor Srbije danas je morao da saopšti konačan spisak putnika za kontinentalno takmičenje. 

Selektor Srbije odredio je 18 putnika koji će predstavljati "orlove" u Nemačkoj od 10. do 28. januara. U odnosu na turnir u Granoljersu - u sastav se vraća kapiten Nemanja Ilić koji menja Marka Srdanovića, dok mesta u Minhenu neće biti za Luku Rogana. 

Pivotmen Vojvodine nije bio u sastavu Srbije za duel protiv Španije u subotou uveče. Već tada bilo je jasno da za njega neće biti mesta na Evropskom prvenstvu, ali nema sumnje da će Rogan u budućnosti biti jedan od nosioca reprezentacije. Sada su to njegovi "konkurenti" - Dragan Pešmalbek i Mijajlo Marsenić. 

Foto: Starsportphoto©

 

Toni Đerona će za protokol morati da se odluči za 16 igrača, a problem trenutno predstavljaju blage povrede Predraga Vejina i Miloša Orbovića zbog kojih su propustili po jedan pripremni meč u Granoljersu. 

Srbija Evropsko prvenstvo otvara 12. januara sa Islandom u Minhenu, dva dana kasnije rival će biti Mađarska, a poslednji duel zakazan je za 16. protiv Crne Gore. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija