• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2024

22:10

Milosavljev posle remija na startu EP: Nedostaje nam lucidnosti i bezobrazluka

Starsportphoto

Ostali sportovi

Milosavljev posle remija na startu EP: Nedostaje nam lucidnosti i bezobrazluka

Podeli vest

Rukometaši Srbije ispustili su pobedu na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj i to pošto su u poslednjim trenucima dozvolili Islandu da postigne dva gola za 27:27.

Sjajan u našim redovima bio je golman Dejan Milosavljev, koji je na kraju meč završio sa devet odbrana, ali to na kraju nije bilo dovoljno za trijumf "orlova".  

- Ja sam video sa gola da sam morao da dam dodatnu injekciju do kraja, žao mi je što nisam tehnički neke stvari odradio kako treba... Što sam ispustio neke lopte. Nisu oni nas nadigrali i opet mislim da su nam pravili probleme u jedan na jedan igri - rekao je Milosavljev posle meča u Minhenu.

Čuvar mreže "orlova" smatra da njemu i saigračima nedostaje "bezobrazluka".  

- Mislim da je Srbija izgledala kao velika sila... Mislim da nam fali malo lucidnosti i bezobrazluka. Mislim da se u ovakvim situacijama tu malo padne, isfolira se grč... Mislim da je trebalo tako da uzmemo tih 10-15 sekundi. Ali to nam je opomena da nemamo prava ni za jednu grešku - objasnio je golman Srbije. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija