• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2024

15:12

Prvi put od nesreće u javnosti: Šumaher ide na ćerkino venčanje?

EPA Images

Ostali sportovi

Prvi put od nesreće u javnosti: Šumaher ide na ćerkino venčanje?

Podeli vest

Legendarni vozač Formule 1, Mihael Šumaher, koji je doživeo tešku nesreću na skijanju 29. decembra 2013. godine, mogao bi da se pojavi u javnosti prvu put od tog kobnog dana, javljaju mnogi relevantni mediji.

Njegova ćerka Đina-Marija Šumaher trebalo bi da se uda za svog izabranika Jana Betkea, a venčanje je planirano na leto. Od javnosti se krije precizan datum, ali ono što se zna jeste da će slavlje biti upriličeno na imanju Šumaherovih na Majorci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gina.maria_schumacher_fan

 

Reč je o posedu koji je Mihaelova supruga Korina kupila 2018. godine od predsednika madridskog Reala Florentina Pereza. Preuredila ga je tako da se u dvorištu vile nalazi maltene mala priuvatna klinika, pa lekari konstantno mogu da prate Šumaherovo stanje. Prema informacijama nekih medija, nekadašnji šampion nalazi se tamo, pa ne bi bilo potrebe nigde ga transportovati kako bi prisustvovao venčanju.

"O Šumaheru u svakom trenutku osim porodice brine i tim od oko 15 lekara i medicinskih sestara. Pretpostavka je da je on već na Majorci i da bi mogao da prisustvuje venčanju. Naravno, nema potvrde i verovatno je neće biti ni do toga dana. Uz jake mere obezbeđenja, teško da će išta od toga procureti u javnost. Bio bi ovo prvi put od nesreće da se Šumaher pojavi u javnosti" navodi "Korijere dela sera". 

Foto: ap photo

 

Legendarni Nemac povredio se pre punih deset godina. Toga dana niko nije mogao ni da zamisli o koliko teškoj nesreći se radi. Za sve ove godine, o njemu su u javnost dospevale samo šture infomracije, jer supruga Korina krije pravo stanje stvari. Ne zna da li može da obavlja bilo kakve, makar i osnovne funkcije poput pomeranja očiju ili vegetira kao biljka.

Pre izvesnog vremena informacije o Šumaheru podelio je njegov bivši kolega Džoni Herbert.

- Povremeno čujem neke stvari... Recimo, od nekih ljudi iz Formule 1 sam čuo da Šumaher sedi za trpezarijskim stolom tokom večere, ali ne znam da li je istina, mogu da čitam samo između redova. Svi bi voleli da znaju šta se dešava, posebno ako stvari idu pozitivnim tokom. Ali, zato što nemamo nikakve informacije, možemo samo da pretpostavimo da još nema znakova da je oporavak moguć. Deluje mi da nema napretka u odnosu na dan nesreće i pretpostavljam da porodica čeka da naučnici smisle nešto - rekao je tada Herbert. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija