• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

23.03.2024

16:29

Sprema se veliki povratak! Konor ponovo u oktagonu

EPA-EFE/ARMANDO ARORIZO

Ostali sportovi

Sprema se veliki povratak! Konor ponovo u oktagonu

Podeli vest

MMA borac Konor Mekgregor se vraća u ring posle tri godine, a tu informaciju je potvrdio njegov budući protivnik Majkl Čendler.

On je u razgovoru za "TMZ Sports" govorio o svojim planovima za naredni period i istakao je da će se borba protiv Irca sigurno dogoditi. Nije otkrio datum, ali je rekao da će se desiti tokom leta.

- Dobio sam zvanično saopštenje. Dešava se ovog leta. Ne mogu vam reći tačan datum, ali dešava se ovog leta, da. Ja protiv Konora. Očigledno, ovo je bilo planirano već godinu dana. Snimili smo "Ultimate Fighter", on je bio odsutan, naravno, snimajući film "Road House" i ostvarujući sve svoje druge ambicije i priznanja van kaveza, tako da evo nas, ovog leta, spreman sam. Zvanični status je da imamo dogovor - rekao je Čendler i nastavio:

Naveo je da je Irac počeo s treninzima i da će njihov okršaj biti veoma zabavan za fanove ovog sporta.

- Borimo se ovog leta. Ostavićemo sud javnog mnjenja da nagađa koji je tačan datum, ali definitivno je ovog leta. Dajemo vam prozor u kojem ćemo se boriti. Ali da, uvek je bio Konor i ja. ... Uvek sam znao da će bitiKConor, iako mediji ili tvitovi ili izjave drugih ljudi, tako da je ovo bilo zanimljivo putovanje. Bilo je zabavno putovanje. To je ono za šta sam se prijavio, ali sada smo veoma blizu. Stvarno se približavamo. On počinje sa treninzima, ja počinjem sa treninzima, i sudarićemo se ovog leta, tako da će biti veoma zabavno -naglasio je Čendler.

Predsednik UFC-a  Dana Vajt je takođe nedavno istakao da konačno može da sedne sa Konorom i porazgovara na temu nove borbe.

Konor Mekgregor je poslednji meč imao 2021. godine protiv Dastina Porijea kada je izgubio tehničkim nokautom pošto je povredio stopalo.  U poslednjih pet mečeva, ima tri poraza i dve pobeede, ipak reč je o čovek koji osvojio šampionske titule u dve različite kategorije. 

S druge strane Majkl Čendler je takođe veteran ovog sporta, u karijeri je ostvario 23 pobede i osam poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija